سلام دوستای عزیز.....من الان تو اقدام برای بارداری ام.تو موعد پریودم هستم و امروز که شنبه هست من پنجشنبه خیلی دل درد داشتم فرداش پریود اومد طوریکه فقط 1 روز بود .اما دیروز دوباره دل درد وحشتناکککککک با تب و لرز اومد سراغم و پریود قطع شد....این یعنی چی میتونه باشه؟ باردار شدم یا نه؟ یا کلا تنبلی تخمدان دارم ؟ خیلی نکرانم.14 ماهه منتظرم.توروخدا اگه میدونین نظر بدین
رویا من دوساعت پیش شروع کردم تاپیک جداییتو خوندم واقعا خدا قوت داری انشاالله ک خوشبختو ...
ممنونم عزززیزم....خداروشکر خوشبختم فقط این حامله نشدنم یکم ناراحتم میکنه....راستش دکتر رفتم تو شهر خودمون دکتر خیلی خوبیه...بهم گفت زخم شدید داری و یه هفته ای دارو داد مرتب استفاده کردم.. کفت ماه بعد بعد پاکی بیا میخام تو رحمت کورتون تزریق کنم خیلی میترسم ولی باز چاره ندارم.امروز متاسفانه باز پریود شدم و خیلی ناراحت شدم.شوهرم میگه اگه خدا بده میگیریم بچه...میگه عجله نکن .ولی من خودم خیلی میخام
رویا من دوساعت پیش شروع کردم تاپیک جداییتو خوندم واقعا خدا قوت داری انشاالله ک خوشبختو ...
خانمی جون ان شالله خدا هم دلتو شاد کنه و یه نینی خوشگل بهت بده که قطعا میده ولی ماها عجله داریم.....عزیزم من الان اهن با فولیک اسید و ویتامین دی میخورم.....که دکترم داده....ویتامین هایی که تو گفتی هم خوبه میخرم و استفاده میکنم.به امید مامان شدنمون دوست خوبم....
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱