2777
2789
عنوان

درد روی پا

7871 بازدید | 8 پست

سلام دوستانننن 

من تازهههه همه ی درد و مرضام خوب شده بود که پریروز تو ورزش به پام فشار اومد ... اون موقع خوب بود مشکلب نبود فقط یکمی ضعف میرفت منتهی دیشب که داشتم نماز می خوندم موقعی که رکوع رفتم شروع به دردای وحشتناک طوری که الان اصلا نمستونم راه برم یا اگر راه میرم باید همه ی وزنمو بندازم رو اینطرف پام... بادم کرده به نظرتون چیکارش کنم؟ گرمش کنم سردش کنم؟

اصلا برم دکتر؟ بخدا از دکتر خسته شدم 

خب عزیزم اگه بادکرده حتما چربش کن شاید لازم باشه دکترم بری روی پا دقیقا کجا منظورته؟

ببینید مچ پا قسمت خارجی یکمی پایین ترش یعنی بین انگشت کوچیک پا و مچ کل اون طول درد میگیره راه که میرم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببینید مچ پا قسمت خارجی یکمی پایین ترش یعنی بین انگشت کوچیک پا و مچ کل اون طول درد میگیره راه که میر ...

روغن مالی کن و گرم بگیرش استراحتم بهش بده

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
به علت نرمی استخوان ووزن سنگین ،شما فکر کنم نرمش کردی . یا روی تردمیل دویدید توصیه می کنم تا یک ماه ...

من رو تردمیل دویدم زانوم درد گرفته از اونه یعنی؟ با از ایروبیکه؟

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
من رو تردمیل دویدم زانوم درد گرفته از اونه یعنی؟ با از ایروبیکه؟

از هر 2 می باشد.چون مفصلها نرم هستند . تمام ورزشها را در یک روز انجام ندهید شما باید عضلاتتان را قوی کنید با حرکت های مبتدی .وویتامین دی زیر نظر پزشک مصرف کنید

گر شما فردی هستید که از درد پا رنج میبرید .اگر نگران هستید که پوشیدن کفش های ساده به تنهایی نتواند به درد پای شما کمک کند .با توجه به نوع مشکل تان ارتوتیک ها می تواند در این زمینه به شما کمک کند.

در واقع افراد زیادی هستند که می خواهند بدانند ایا کفی های معمولی می تواند مشکل انها را برطرف سازد ویااینکه نیازمند چیزی فراتر و تخصصی تر از یک کفی معمولی برای پاهای خود هستند.یکی از مواردی که امروزه به بسیاری از افراد که از مشکلات مربوط به پا رنج می برند استفاده از انواع ارتوتیک ها است.

کفی های معمولی که برای پا استفاده مشوند،از جمله لوازمی هستند که شما می توانید بدون نیازبه تجویزپزشک انها از فروشگاه به منظور طراحی و تا حدی محافظت از پا های خوخریداری کنید.کفی ها ی متناسب با پاهای شما در داخل کفش شما قرار میگیرند اما انها بر خلاف ارتوتیک ها از ابتدا به طور سفارشی برای پای شما ساخته نمیشوند.انها می توانند تا حدودی از درد پای شما جلوگیری کنند و با ایجاد برامدگی نرمی در قسمت پاشنه پا،دور انگشتان پا و یا تمام قسمت های پای شما از بروز درد و یا تشدید ان جلوگیری کنند. 

کفی ها ممکن است که استفاده از کفش هایتان را برای شما راحت تر کنند اما انها به طور اختصاصی و کاملا درست و دقیق مناسب پاهای شما طراحی نشده اند.اما در مقابل ارتوتیک ها فرق میکنند.انها با تجویز و توصیه پزشک مورد استفاده قرار میگیرند و کاملا از ابتدا مختص پاهای شما طراحی وساخته میشوند.

https://hakimclinic.org