2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو حالت داره...یا واقعا براش فرقی نداشته و اصلا یادش رفته...یا خیلی مهم بوده و فکر کرده یه روز به کارش میاد و با اینهمه کلا میگم الکی قضاوت نکن و اول حرفاشو گوش کن.‌‌..

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟

قبلا میدونستی دوست دختر داره؟؟از گذشتش بهت گفته بود؟ 

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟

زندگی گذشته ادما به ما هیچ ربطی نداره هرکسی تو گذشته ش مرتکب خطاهایی شده ک بعد از ازدواج ختم میشن.ب هر حال جوونی و هزار اشتباه.شمام اصلا ب روی همسرتون نیارید اگه بعد از ازدواج با شما ارتباطی صورت نگرفته فراموش کنید واصلا به روش نیار چون اگه ب روش بیاری پرده حیا بینتون پاره میشه و ب اشتباه قبلش (مجردی)ادامه میده .مردا اصلا دوست ندارن همسرشون بهشون بی اعتماد شه پس نزار حس کنه بهش اعتماد نداری.اگه از بعد ازدواج پیام یا عکسی ردو بدل نشده فراموش کن ولی اگه شده بدون اینکه همسرت متوجه شه همین فردا برو مشاوره

یکسال عکسای دخترا بود با اسکرین شاتای پیاماشون

به خودش بگو پاک کنه. بگو اگه زندگیمون برات مهمه پاکش کن. 

بگو اگه همچین چیزایی از جنس خودت تو گوشی من میدیدی چه توقعی داشتی از من؟؟

منطقی باهاش حرف بزن. انشالله خودش پاک میکنه

بهش بگو ما با هم ازدواج کردیم پس ما باید مال هم باشیم حتی تو ذهنمون. نباید به کس دیگه فکر کنیم حتی.