2777
2789

ما دو دل بودیم انجام بدیم یا نه که منصرف شدیم

۲ونیم میلیون هزینشه

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله من اینکارو کردم. تیرماه امسال. حدود ۳ میلیون هزینه داشت. طبقه پایین جهاد دانشگاهی شیراز در خیابا ...

برای نگهداریش پول باید بدین یاهمون ۳ تومنه؟

برام دعاکنین زندگیم درست شه توروخدا...
بله من اینکارو کردم. تیرماه امسال. حدود ۳ میلیون هزینه داشت. طبقه پایین جهاد دانشگاهی شیراز در خیابا ...

خب هزینه کلیش اینقدر بود ؟دیگه ماهیانه نباید پرداخت کنین؟اخه یکی میگفت هرماه مبلغیو باید پرداخت کنیم تا تو اون آزمایشگاه فریز شده نگهداری کنن

ما دو دل بودیم انجام بدیم یا نه که منصرف شدیم ۲ونیم میلیون هزینشه

من داییم فوق تخصصه خودش برا بچه هاش انجام نداد،میگفت توایران معلوم نیس کی به کیه بعدا میری سراغش میبینی نه نگه داشتن نه چیزی،میگه مردموکاشتن

من داییم فوق تخصصه خودش برا بچه هاش انجام نداد،میگفت توایران معلوم نیس کی به کیه بعدا میری سراغش میب ...

حنی اگه یه درصچدم درست باشچه من واسه بچم انجام می دم 

برای سلامتی و موفقیت فرزند خودتون و فرزند من یه صلوات بفرستین ممنون
حنی اگه یه درصچدم درست باشچه من واسه بچم انجام می دم 

بعدشم از لحاظ اینکه آدم از حالا برا بیماری بچش بفکر باشه من دوست ندارم.

نمی دونم آدم از یه لحاظ میگه بیخیال از یه لحاظ میگه شاید بعدها پشیمون بشیم که چرا نکردیم

حتی پیامبر میگه هیچوقت برا بیماری پولیوکنارنذارین و... بنظرم کار جالبی نیستش ولی خب بستگی به تفکرات خوداون ادماداره

خب هزینه کلیش اینقدر بود ؟دیگه ماهیانه نباید پرداخت کنین؟اخه یکی میگفت هرماه مبلغیو باید پرداخت کنیم ...

بله کل هزینه ش همینقدره.از یکسال بعد سالیانه ۱۲۰هزار تومان میدید برای نگهداری

هزینش پارسال 2.5 میگرفتن بعد هرماه باید 100 میدادی هر سالم بهش اضافه میشه،

تو هفته 36میری اقدام میکنی موقع زایمانت خود مرکز بانک خون بندناف با کادرشون میان، میرن ازمایساتو انجام میدن اگه ی سری فاکتورهای ضروری رو داشت بهتون اطلاع میدن ک اوکی هستاگه نه ک کنسل میشه

بعدشم از لحاظ اینکه آدم از حالا برا بیماری بچش بفکر باشه من دوست ندارم.

اینو قبول دارم ولی اینقدر بیماریها زیاد و پیچیده شده که آدم میتونه ببینه بچش مریض باشه.من که اصلا دلشو ندارم.علی الخصوص تو خانواده هایی که بیماریهای ارثی چون سرطان و...  باشه. آدم میگه علم پیشرفت میکنه و شاید زمانی حلال این مشکلات همین خون بند ناف باشه.