2777
2789
عنوان

خروس بی محل😒

542 بازدید | 14 پست

وسط شهریم همه خونه هام اپارتمانیه هاااا

نمیدونم کی خروس نگه میداره تو خونش

ساعت 2 شروع میکنه به خوندن

الانم صدای نکره زیباش هی میاد

خروسه ساعت بدنش مشکل نداره ایا😶

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

براش مرغ جور کن...گمونم از تنهایی می ناله    

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟

همسایه ماهم داره؛جوجه خریده بودبرا نوه هاشون حالا بزرگ شدن صداشون وقت وبی وقت میاد

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"

😄😄😄😄😄

واااای من عاشق صدای خروسم😊

خوبه که اگه خدای نکرده بخواد زلزله بیاد زود بهتون خبر میده😁(از این طرف قضیه بهش نگاه کنید)

یادمه حدود ده دوازده سال پیش یه خروس داشتیم میخواستیم قربونیش کنیم دم صبح یه داد و هواری راه انداخته بود فقط فحشش میدادیم.۵ دقیقه بعد زلزله اومد.هیچی دیگه بعدش رفتیم دست بوسش🙂 ولی خب همون روز کله شو پخ پخ😢😆😆😆

براش مرغ جور کن...گمونم از تنهایی می ناله      

اخه یه گربم همسایه پشتیمون دارع هی ناله میکنه😒

منم دلم واسش میسوخت گفتم شاید صاحبش کتکش میزنه سردشه گشنشه

زدم تو نت دیدم جفت میخواد😭

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
😄😄😄😄😄 واااای من عاشق صدای خروسم😊 خوبه که اگه خدای نکرده بخواد زلزله بیاد زود بهتون خبر می ...

مرزهای دست بوسیو چند کیلومتر جابه جا کردین😂

ماهم همینطور شب میخونه نمیدونم چ مرگشه شوهرمم گفتم اذیت میکنه صداش بهشون بگو نرفت بگه 😐

کسی تو خونه اپارتمانی خروس نگه میداره اخه😂