تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟
خوبه که اگه خدای نکرده بخواد زلزله بیاد زود بهتون خبر میده😁(از این طرف قضیه بهش نگاه کنید)
یادمه حدود ده دوازده سال پیش یه خروس داشتیم میخواستیم قربونیش کنیم دم صبح یه داد و هواری راه انداخته بود فقط فحشش میدادیم.۵ دقیقه بعد زلزله اومد.هیچی دیگه بعدش رفتیم دست بوسش🙂 ولی خب همون روز کله شو پخ پخ😢😆😆😆
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
😄😄😄😄😄 واااای من عاشق صدای خروسم😊 خوبه که اگه خدای نکرده بخواد زلزله بیاد زود بهتون خبر می ...
مرزهای دست بوسیو چند کیلومتر جابه جا کردین😂