2777
2789
عنوان

طب سنتی

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 30 پست
قربونت . لطف میکنی. یکم وقت گیر هست ولی می ارزه به بهبودتون. من خودم خلط پشت حلق دارم چند روزی که ا ...

اره سختمه خصوصا با بچه کوچیک

و اینکه من ساعت ۱۱بلند میشم و سخته تا دو ساعت چیزی نخورم

اما سعیمو میکنم انجام بدم

بله همون سرگیجه البته دورانی نیست بعد به راحتی میتونم آرامبخشامو کنار بزارم؟؟

طب مدرن میاد یه مشت قرص میده و فقط بیمار رو به طورموقت درمان میکنه و ممکنه بیماری دوباره بر گرده.... همه قرص ها با فرمول های شیمیایی ساخته شده که به نفع انسان نیست. بله اگر درست و مداوم انجام بدید ان شاالله جواب میگرید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره سختمه خصوصا با بچه کوچیک و اینکه من ساعت ۱۱بلند میشم و سخته تا دو ساعت چیزی نخورم اما سعیمو ...

اخی. تا چشم به هم بزنی دوازده روز گذشته. ولی بعدش خوشحالی که تونستی خودت با کمترین هزینه خودت رو درمان کنی. اصلا روشن شدن صورتتون رو به وضوح حس می کنید خودتون

نتیجه رو حتما بهم بگو.

سلام  عزیزم  تو  تاپیک  قربونعلی  گفتی  رشتتون  نرم  افزاره ؟ 

من  داشتم   با  لپ  تاپ  کار میکردم  یهو  شارژش تموم  شد و خاموش  شد  فلشم  وصل  بود بهش  به برق  که  زدمو  روشن  شد ولی  فلشم  بالا  نیومد  و  همش  ارور  میداد که  فرمت  کنید  من  عکسهام  توشه  نمیتونم  فرمت  کنم 

یکبارم  کلیک  راست  کردم  محتوای  فلش  اومد ولی  نمیشد    کپی  کرد چون  باز  نمیشن فقط  داخل  اون  صفحه  اسمشون  هست  

الان من  عکسهامو  میخوام  اگه  فرمت  کنم  که  پاک  میکشن 😑   یک  راهنمایی  بکن  من  چیکار کنم  عکسهام  برگردن    

یاعلی

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

سلام  عزیزم  تو  تاپیک  قربونعلی  گفتی  رشتتون  نرم  افزاره ...

احتمالا شوک بهش وارد شده. با یک سیستم دیگر امتحان کن احتمالا بالا میاد.

بله بنده نرم افزار خوندم

سلام میشه منم انجامشون بدم؟

پاکسازی کلا برای هر مزاجی مفید هست. ولی بهتره  بی گدار استفاده نکنید. یک شرح حال به بنده بدید. مثل استخوان بندی ریز دارید یا درشت؟ رنگ مو و چشم؟ وزن و قد؟اگر نیاز بود بهتون میگم

پاکسازی کلا برای هر مزاجی مفید هست. ولی بهتره  بی گدار استفاده نکنید. یک شرح حال به بنده بدید. ...

من27سالم استخوان بندی درشتی دارم قدم 170وزنم86رنگ پوستم سفید وموهام مشکی وپلی کیستیک دارم و چربی دوره شکمم بیشتراز جاهای دیگمه،پریودهامم کاملا بهم ریختس،پیشاپیش ممنون

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
پاکسازی کلا برای هر مزاجی مفید هست. ولی بهتره  بی گدار استفاده نکنید. یک شرح حال به بنده بدید. ...

رنگ چشمهام خرمایی

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
سلام وقتتون بخیر احتمالا شما دموی مزاج هستید با غلبه سودا

ممنون راهکاری دارین براش؟