redcherry مدیر عضویت: 1397/07/13 تعداد پست: 161 عنوان کتاب خونا | مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 32 پست امسال چ کتاب هایی خوب بود برای کادو دادن میپرسم میشناسین معرفی کنید 1397/10/22 | 01:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماه_تابان21 عضویت: 1395/06/29 تعداد پست: 1821 ببین کتابهای فردریک بکمن، همشون خوبن و جذاب. هر کدوم رو بگیری خوبه.ملت عشق یکم حالت انگیزشی هم داره.میتونی هم این سه تا کتاب از گیتا گرکانی رو براشون بگیری، چون میگی سن شون بالاس شاید فضاهاش رو دوست داشته باشند:فصل آخر، پنجرههای عوضی، سایه ها
redcherry مدیر استارتر عضویت: 1397/07/13 تعداد پست: 161 چه سنی ؟؟دختر یا پسر ...کتابهای نشر اموت فراگیر ترن مردی به نام اوه دختر خودت باش ... عممه تقریبا سنش بالاست اما کتاب های روانشناسی انگیزشی و داستانی ای ک بخواد انگیزه باشه واسه موفقیت تو زندگی ازین چیزا
یک_بانوی_معمولی عضویت: 1395/07/13 تعداد پست: 15789 خیلی قشنگه.من هم فیلمش را دیدم و هم کتابش را خوندم به سوئدی آره به منم توصیه کردن بعد خوندنش فیلمشم ببینم حتما این کارو میکنم هیچ
redcherry مدیر استارتر عضویت: 1397/07/13 تعداد پست: 161 ببین کتابهای فردریک بکمن، همشون خوبن و جذاب. هر کدوم رو بگیری خوبه. ملت عشق یکم حالت انگیزشی هم دا ... لطف کردی عزیزم
یک_بانوی_معمولی عضویت: 1395/07/13 تعداد پست: 15789 ببین استارتر واسه عمه ات اگه به رمان تاریخی علاقه داره کتاب ناز بانو ، عشق ناصر الدین شاه بخر هم قطوره هم قشنگه هیچ
negarian عضویت: 1397/04/01 تعداد پست: 38630 عممه تقریبا سنش بالاست اما کتاب های روانشناسی انگیزشی و داستانی ای ک بخواد انگیزه باشه واسه موفقیت ت ... انسان در جستجوی معنیمعنویت از وین دایر یا کتابای بیشعوری خاویر کرمنت سه شنبه با موری هم خوبه واسه انگیزش چهار اثر اسکاول شین
آرام_2018 عضویت: 1397/08/18 تعداد پست: 29011 این لینک را هم ببینید. گتابهای خوبی معرفی می کنند معمولا:http://www.asriran.com/fa/news/648901/کتاب-هایی-که-کاربران-عصرایران-خوانده-اند-و-به-دیگران-هم-پیشنهاد-می-کنند-بخش46 به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم
redcherry مدیر استارتر عضویت: 1397/07/13 تعداد پست: 161 ببین استارتر واسه عمه ات اگه به رمان تاریخی علاقه داره کتاب ناز بانو ، عشق ناصر الدین شاه بخر هم قطو ... بیشتر میخواستم روانشناسی انگیزشی باشه و اگه با داستان هم همراه باشه قشنگتره بنظرم
redcherry مدیر استارتر عضویت: 1397/07/13 تعداد پست: 161 انسان در جستجوی معنی معنویت از وین دایر یا کتابای بیشعوری خاویر کرمنت سه شنبه با موری ... یدونی عزیزم اسامی زیاد میشه گیج میشم کاش یکی دوتا معرفی میکردین ک از همه قشنگترن
یک_بانوی_معمولی عضویت: 1395/07/13 تعداد پست: 15789 بیشتر میخواستم روانشناسی انگیزشی باشه و اگه با داستان هم همراه باشه قشنگتره بنظرم پس سوپ جوجه ها روبگیر پر از انرژی مثبته . چند تا روانشناس نوشتنش . مثلا جدا جداست . یوپ جوجه برای روح مردان ، سوپ جوجه برای روح زن ، سوپ جوجه برای روح یک معلم و .... هیچ
redcherry مدیر استارتر عضویت: 1397/07/13 تعداد پست: 161 کتاب های خوب و خوش خوان: بریتماری اینجا بود. مردی به نام اوه. ملت عشق. سو و شون. ناتمامی. مرد ... حالا ازینا نمیتونین برام گلچین کنین انتخاب برام سخت میشه
negarian عضویت: 1397/04/01 تعداد پست: 38630 یدونی عزیزم اسامی زیاد میشه گیج میشم کاش یکی دوتا معرفی میکردین ک از همه قشنگترن دوست عزیز شما میتونی بگی سعدی قشنگتره یا حافظ مثلا ؟؟؟به قشنگی نیست سلیقه ای هست ..اینا که گفتم انگیزشی هستن ..
redcherry مدیر استارتر عضویت: 1397/07/13 تعداد پست: 161 دوست عزیز شما میتونی بگی سعدی قشنگتره یا حافظ مثلا ؟؟؟به قشنگی نیست سلیقه ای هست ..اینا که گفتم انگی ... اخه من نخوندمشون سخته انلاینم میخوام بخرم نمیدونم تو این زمینه ک من گفتم کدومشون پر رنگ تر و قشنگتره ازینا ک معرفی میکنین خوب چکنم من را نزن😶
ماه_تابان21 عضویت: 1395/06/29 تعداد پست: 1821 ملت عشق خوبهانگیزشی هم هست. حالت روحانی هم داره. نویسنده اش هم یک زن هاهل ترکیه.خیلی کتاب معروفیه. بگیر خودت هم بخون.ولی بقیه رو که معرفی کردم رو هم خودت حتماً بخون.خیلی لذت بخشن و دنیاهای قشنگی دارن.
redcherry مدیر استارتر عضویت: 1397/07/13 تعداد پست: 161 ملت عشق خوبه انگیزشی هم هست. حالت روحانی هم داره. نویسنده اش هم یک زن ه اهل ترکیه. خیلی کتاب معرو ... 😘😘