2777
2789

ببین کتاب‌های فردریک بکمن، همشون خوبن و جذاب. هر کدوم رو بگیری خوبه.

ملت عشق یکم حالت انگیزشی هم داره.

می‌تونی هم این سه تا کتاب از گیتا گرکانی رو براشون بگیری، چون می‌گی سن شون بالاس شاید فضاهاش رو دوست داشته باشند:

فصل آخر، پنجره‌های عوضی، سایه ها

چه سنی ؟؟دختر یا پسر ...کتابهای نشر اموت فراگیر ترن  مردی به نام اوه  دختر خودت باش  ...

عممه تقریبا سنش بالاست اما کتاب های روانشناسی انگیزشی و داستانی ای ک بخواد انگیزه باشه واسه موفقیت تو زندگی ازین چیزا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عممه تقریبا سنش بالاست اما کتاب های روانشناسی انگیزشی و داستانی ای ک بخواد انگیزه باشه واسه موفقیت ت ...

انسان در جستجوی معنی

معنویت از وین دایر 

یا کتابای بیشعوری خاویر کرمنت 

سه شنبه با موری هم خوبه واسه انگیزش 

چهار اثر اسکاول شین 

این لینک را هم ببینید. گتابهای خوبی معرفی می کنند معمولا:

http://www.asriran.com/fa/news/648901/کتاب-هایی-که-کاربران-عصرایران-خوانده-اند-و-به-دیگران-هم-پیشنهاد-می-کنند-بخش46

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
ببین استارتر واسه عمه ات اگه به رمان تاریخی علاقه داره کتاب ناز بانو ، عشق ناصر الدین شاه بخر هم قطو ...

بیشتر میخواستم روانشناسی انگیزشی باشه و اگه با داستان هم همراه باشه قشنگتره بنظرم

انسان در جستجوی معنی معنویت از وین دایر  یا کتابای بیشعوری خاویر کرمنت  سه شنبه با موری ...

یدونی عزیزم اسامی زیاد میشه گیج میشم کاش یکی دوتا معرفی میکردین ک از همه قشنگترن

بیشتر میخواستم روانشناسی انگیزشی باشه و اگه با داستان هم همراه باشه قشنگتره بنظرم

پس سوپ جوجه ها روبگیر پر از انرژی مثبته . چند تا روانشناس نوشتنش . 

مثلا جدا جداست . یوپ جوجه برای روح مردان ، سوپ جوجه برای روح زن ، سوپ جوجه برای روح یک معلم و ....

هیچ  
یدونی عزیزم اسامی زیاد میشه گیج میشم کاش یکی دوتا معرفی میکردین ک از همه قشنگترن

دوست عزیز شما میتونی بگی سعدی قشنگتره یا حافظ مثلا ؟؟؟به قشنگی نیست سلیقه ای هست ..اینا که گفتم انگیزشی هستن ..

دوست عزیز شما میتونی بگی سعدی قشنگتره یا حافظ مثلا ؟؟؟به قشنگی نیست سلیقه ای هست ..اینا که گفتم انگی ...

اخه من نخوندمشون سخته انلاینم میخوام بخرم نمیدونم تو این زمینه ک من گفتم کدومشون پر رنگ تر و قشنگتره ازینا ک معرفی میکنین خوب چکنم من را نزن😶

ملت عشق خوبه

انگیزشی هم هست. حالت روحانی هم داره. نویسنده اش هم یک زن ه

اهل ترکیه.

خیلی کتاب معروفیه. بگیر خودت هم بخون.

ولی بقیه رو که معرفی کردم رو هم خودت حتماً بخون.

خیلی لذت بخشن و دنیاهای قشنگی دارن.