2821
2789
عنوان

خستم شده دیگه😔

207 بازدید | 32 پست

فکر کن با تمامِ وجود بخوای که کنارِ یه نفر باشی ؛

بخوای داشته باشیش ؛

دلت پر میزنه واسه اینکه اونقدر نزدیک باشی بهش که بشینی دستتو بزاری زیر چونت و وقتی داره از تهِ دل میخنده نگاش کنی

یا اون لحظه ای که اخم کرده و تمرکز کرده رو انجام یه کاری و حواسش به اطرافش نیست..

دوس داری وقتی مشغول کارای روزمرشه و از این ور به اون ور میره و وقتی خستس و سرشو انداخته پایین داره آروم تو پیاده رو قدم میزنه باشی و فقط تماشاش کنی ..

از تهِ دل بخوای و کاری از دستت برنیاد ..!

غم‌انگیزه دیگه ...

نیست؟ 🥀

#هستی_جعفری

♦️ @Majaleh_khanevade

❤اللّهم صل علی محمّد وآل محمّد وعجل فرجهم❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلی 

دلم پر کشید جایی که نباید میکشید😞😞😞😞😞

•—»ღ.· ™`·ღزنــــــــدگـــــــیــــــــ ســــــــــختـــــــــهــــــــ امــــــــا امــــــــیــــــــدؤارمــــــــ بـــــــهــــــــ خاطـــــــــر دختـــــــــرمــــــــ ســــــــــرد نــــــــشــــــــــمــــــــღ.· ™`ღ«—•

نه کار خوبی کردی اتفاقا امروز عکسمو درست کردم بزارم پروفم شتید ببینه یه زنگی بزنه صداش دلمو اروم کنه فقط یه صلوات بفرستین ازش سرد شم

•—»ღ.· ™`·ღزنــــــــدگـــــــیــــــــ ســــــــــختـــــــــهــــــــ امــــــــا امــــــــیــــــــدؤارمــــــــ بـــــــهــــــــ خاطـــــــــر دختـــــــــرمــــــــ ســــــــــرد نــــــــشــــــــــمــــــــღ.· ™`ღ«—•
نه کار خوبی کردی اتفاقا امروز عکسمو درست کردم بزارم پروفم شتید ببینه یه زنگی بزنه صداش دلمو اروم کنه ...

فرستادم عزیزم چقدرما دختراگناداریم من هرکارکنم بازم سنگه ☹

❤اللّهم صل علی محمّد وآل محمّد وعجل فرجهم❤
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز