2777
2789
عنوان

زن مطلقه،تهدید شوهر سابق

2085 بازدید | 25 پست

دارم از شوهرم طلاق میگیرم.

شوهرم با بچه هام که از شوهر اولم بودن بد رفتاری میکرد و اخرین بار هم دخترمو گرفته بود به باد کتک جوری که تمام تنش سیاه و کبود بود.

دخترم ازش شکایت کرد و منم درخواست طلاق دادم چون واقعا زندگی باهاش سخته. دیوونه و عصبی بود. تو این مدت که برگشتم خونه مادرم و درخواست طلاق دادم ندیدمش اما شوهرم چندبار اومد که باهام حرف بزنه اما من راضی نبودم تا اینکه غروب با مادرش اومد جلوی در خونمون و داد و بیداد راه انداختن. شروع کردن کولی بازی که دختر شما پسر مارو گول زد الان میخواد مهریه بگیره پسر منو تیغ بزنه و کلی از این جور حرفا.

برادرم هم عصبانی شد با شوهرم دعواش شد و همدیگه رو زدن کلانتری اومد بردشون امشبو هم برادرم هم شوهرم بازداشتگاه میمونن،مادرشوهرم منو نفر میکرد میگفت ایشالا داغ بچه هاتو ببینی که بچمو گول زدی ابروتو جلوی همه میبرم.

از غروب تا الان دارم گریه میکنم فقط اینحا میتونم در و دل کنم.😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه سخت

به نفریناش محل نده به حرف گربه سیاه بارون نمیاد

به مرحله ایی از عزت نفس رسیدم که اگه کسی تو دو صفحه اول قطره چکونی تایپ کنه.یا خوب توضیح نده تاپیکو ترک کنم.هرچقدم عنوانش یا دو سه خط اولش جنجالی باشه😎😎😎😎😎

انشاللع مشکلت حل بشه عزیزم ناراحت حرف مادرشوهرتم نباش از قدیم گفتن از دعای گربه سیاه بارون نمیباره ... مطمعن باش نفرین اگه بی نورد باشه برمیگرده به خود طرف

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستین؟