2777
2789
عنوان

دور سر نی نی

238 بازدید | 16 پست

خانوما لطفا بگین از نگرانی دربیام! دور سر نی نی هاتون تو سونوهای آخر چند بود؟ موقع تولد دور نی نی تون چند بود؟ دور سر نی نی من تو سونو ۳۴ هفته ، ۲ هفته بیشتر بود! هنوز بدنیا نیومده ولی نگرانم😢

ببین بقیه اندامهاش چقدر تفاوت دارن با دور سر اگه اونام حلو باشن حالا یکم بیشتر یا یکم کمتر طبیعیه این یعنی نی نی رشدش خوبه و جلوتر از هفتشه اما اگه بقیه اندام ها دو هفته عقب بودن و نی نی سرش فقط بزرگتر بود جای نگرانی داره

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگران نباش مال من یکماه بیشتر بود کلا سرش بزرگه بدنیا اومد ۳۸ بود دورسرش هم طرف خودم هم همسرم سرامون کلا بزرگه

وقتی وجود خدا باورت بشه،خدا یه نقطه میزاره زیر باورت و یاورت میشه❤مربای سابقم کاش نی نی یار کاربری سابقمو برگردونه😐
ببین بقیه اندامهاش چقدر تفاوت دارن با دور سر اگه اونام حلو باشن حالا یکم بیشتر یا یکم کمتر طبیعیه ای ...

با دور‌شکم و طول‌ران‌حدود ۲/۵ هفته اختلاف‌داره. دکتر‌گفت‌نرماله‌اما خواستم‌ببینم‌یرای‌کسی‌‌ پیش اومده‌و‌بعد‌تولد‌چند بوده دور‌سرش

نگران نباش مال من یکماه بیشتر بود کلا سرش بزرگه بدنیا اومد ۳۸ بود دورسرش هم طرف خودم هم همسرم سرامون ...

اهان. دکتر‌گفت اشکالی‌نداره‌۳۸؟ غیر عادی‌بنظر‌نمیاد؟ ببخشید‌رک‌میپرسم چون‌خیلی‌نگرانم‌میخوام بدونم♥️من و‌همسرم‌معمولیه‌اندازه‌سرمون

اهان. دکتر‌گفت اشکالی‌نداره‌۳۸؟ غیر عادی‌بنظر‌نمیاد؟ ببخشید‌رک‌میپرسم چون‌خیلی‌نگرانم‌میخوام بدونم♥️ ...

نه عزیزم چه اشکالی فقط طبیعی زایمان نکن به سر بچه اسیب نزنن سر بچه من که اصلا توی لگن نیومد

نه اول تا نگاه کرد هول کرد بعد به خودم نگاه کرد گف طبیعیه مث خودتونه

کلا همه بچه های خانوادمون سرشون بزرگه

وقتی وجود خدا باورت بشه،خدا یه نقطه میزاره زیر باورت و یاورت میشه❤مربای سابقم کاش نی نی یار کاربری سابقمو برگردونه😐
۷ روز‌که‌کاملا نرماله. تو‌سونو‌دکتر بهم گفت‌بچه درشته. میتونه‌از‌اون‌باشه؟

اووو پس اصلا چیزی نیست نگران نباش خانومی ماشالاشم بگو

سال پیش این‌ موقع روزای سخت و بحرانی زندگیم رو میگذروندم. تو سونو بهم گفته بودن دور سر پسرم بزرگه. یادمه دنیا به چشمم تیره و تار شده بود! نمیخواستم زنده بمونم! روزایی که باید به خاطر خودم و بچه ام در آرامش‌سپری میکردم ، با تنش و استرس شدیدی گذروندم. خدا رو شکر الان پسرم یه بچه سالم و نرماله و چیزی که برام موند استرس و غصه اون روزها بود که افسوس‌میخورم چرا اونطوری گذشت! زیاد پایبند این اعداد و ارقام نباشین. دوران بارداریتون رو با آرامش بگذرونین چون خیلی تاثیر داره هم روی بچه هم روی خودتون♥️♥️💋💋