2777
2789
عنوان

دندون

44 بازدید | 6 پست

چقدر بعد از پانسمان دندون عصب کشی انجام میدن؟!

تریبون همیشه در اختیار افراد برنده قرار می گیره که بگن بله ما خیلی تلاش کردیم. ولی دنیا پر از بازنده هاییه که خیلی هم تلاش کردن ولی نتونستن بگن چرا.....
عصب کشی انجام دادی یانه؟؟

دو کاناله بود قراره یه جلسه دیگه برم 

نمیدونید چقدر باید پانسمان باشه بعد عصب کشی میکنن؟

تریبون همیشه در اختیار افراد برنده قرار می گیره که بگن بله ما خیلی تلاش کردیم. ولی دنیا پر از بازنده هاییه که خیلی هم تلاش کردن ولی نتونستن بگن چرا.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو کاناله بود قراره یه جلسه دیگه برم  نمیدونید چقدر باید پانسمان باشه بعد عصب کشی میکنن؟

نمیدونم گلم من ۲۵ نوبت عصب کشی دارم از استرس دارم میمیرم اولین باره میخوام عصب کشی کنم خیلی درد داره؟؟

نمیدونم گلم من ۲۵ نوبت عصب کشی دارم از استرس دارم میمیرم اولین باره میخوام عصب کشی کنم خیلی درد داره ...

اره  

چندتا آمپول زد واست😑؟

یدونه

بی حس شده بود ولی باز موقع کار درد میگرفت