2777
2789
عنوان

شوهر بچه ننه

367 بازدید | 14 پست

از وقتی با مادرشوهرم قهرم شوهرم بیشتر هوای مامانشو داره قبلا اصلا ز نمیزدا ن حرف انچنانی ن چیزی الان هر رور ز میزنه هر وقت میبینش کلی حرف و تعریف و قربون صدقه و میگه من مامانمو ب دنیا نمیدم  میبینه حرکاتای مامانش بده ها باز طرفشه میگ تو باید بری جلو خیلی حرصم میگریره یکسره مگیم از مامانت بدم میاد بدتر میکنه دیشب براش غذا گشید سالاد کشید کلی تحویلش گرفت موندم بخدا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دست رو دلمون نزار خواهر😬😡😡😡😠

هیچوقت وسط خوشحالیات سر تو بالا بردی بگی خدایا شکرت😊اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم..خدایا صلاح کار منو بهتر میدونی پس راضیم به رضای تو خدایا

اکثرمردها همینن لجبازی میکنن ،میخوان بایه تیردوتانشونه بزنن هم بگن که ماهیچ وقت پشت خانوادمونوخالی نمیکنیم هم بگن هربارکه دعواوقهرکنی اوضاع همینه وروابطمومن بهترمیکنم باخانوادم تاکمترقهرکنی.شماهم اصلاحساسیت نشون نده کافیه بفهمه ناراحت شدی بدترمیکنه

خدایا،تو بساز،توبسازی قشنگتره❤

خب مامانشه ديگه روش حساس نشو

اون بنده خدا هم پسرشه كيف ميكنه پسرش واسش ازينكارا بكنه تحويلش بگيره بهش افتخار ميكنه 

من ملكه ي ايرانم ثروتمند پرافتخار چشم ها همه بدنبال من  
مادره،اونهمه زحمت کشیده،خونه جگر خورده پسرشو بزرگ کرده دیگه پسرش نخواد پشتش باشه کی باشه؟ بزار خود ...

خب میبینه مامانش حتی ج سلام منو نمیده گناه من چیه کی باید پشت من باشه

خب مامانشه ديگه روش حساس نشو اون بنده خدا هم پسرشه كيف ميكنه پسرش واسش ازينكارا بكنه تحويلش بگيره ب ...

هیچ وقت افتخار نکنه زندگی پسرشو ب گند کشیده با دخالتاش

خوب میببنمش تو مهمونیا 

بنظر من زیاد مانور نده رو مامانش.کاش قطع رابطه م نمیکردی اینجور فقططط اعصاب خودت خرد میشع.البته میدونم اینکارت حتما دلیلی داشته اما خب کاش قطع رابطه نبودی و رسمی برخورد میکردی باهاش