2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

روزا خوب میخوره ،شبا افتضاح سه ماهشه، 5700 هس

پسر منم سه ماهش تموم شده آلرژی شدید داره صورتش دون دون شده بود، هرجور رژیم گرفتم درست نشد الان شیرخشک پپتی جونیور میدم رفلاکس هنوزم داره ولی کمتر شده وزنش 6200 بود اخر سه ماهگی. خیلی دلپیچه داره جیغ میزنه از درد چیکار کنم دلپیچش کم بشه 

چند وقته سرخود شربت زینک میدم اشتهاش خوب شده ولی وزنگیری خیلی کمی داره

عزیزم وزنگیری بچتون بهتر شده؟دختر من هم دقیقا همین مشکلات رو داره .نمیدونم چیکار کنم.شنبه وقت دکتر داره.شما چیکار کردید واسه وزنگیریش؟

دختر قشنگم ۹۷/۸/۶ قدم رو چشمم گذاشت.خوش اومدی به زندگیم پرنسس من

منم دخترم آلرژی داره دل دردای زیاد مدفوع خونی و خس خس سینه کلا پروتئین گاوی حذف کردم یه سری ازمواد غذایی که آلرژی دارن خداروشکر بهتر شده ولی خودم موندم چی بخورم دیگه قطره پدی لاکت هم خیلی خوبه اونو حتما بده 

ببرین پیش دکتر بهنام مقدادی، دوهفته ای 400 گرم وزن گرفت

تهران هستن؟من تهران نیستم.نمیتونم بیام اونجا.میشه بگید چی گفتن و چی دادن بهش؟ممنونم

منم دخترم آلرژی داره دل دردای زیاد مدفوع خونی و خس خس سینه کلا پروتئین گاوی حذف کردم یه سری ازمواد غ ...

من هم به آلرژی داشتن دخترم مشکوکم میخوام ببرمش پیش متخصص.ممنون از لیستی که گذاشتید

ببرین پیش دکتر بهنام مقدادی، دوهفته ای 400 گرم وزن گرفت

عذر میخوام میشه بگید دکتر چه تجویزی برای نی نی تون کرده بودن؟دکتری که من بردم هیچ تشخیصی نداد و فقط گفت صبر کن.من هم که واقعا داغونم از این مساله

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز