2777
2789
عنوان

دعوا با همسر

661 بازدید | 67 پست

دیشب دعوامون شد . دوران عقد هستیم . تو دعوا من هیچی نگفتم ساکت بودم . برگشت بهم گفت بی همه کس . خیلی ببخشید گوه . 

منم پاشدم از خونه رفتم بیرون . مقصر هم خودش بود تو دعوا داشت حرف زور میزد

از دیروز خبری ازش نیست . به نظرتون من پیام بدم ؟ اینم بگم خیلی مهربونه ولی وقتی عصبانی میشه حالیش نیست چی میگه 

اين عقدي ك من ميبينم ازدواجش تاپيكاي بدبختيه😐

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

در شرایط کنونی من نظری ندارم اما اشتباه ترین کار رفتن از خانه ترک تخت خواب است سعی کنید بحث کنید گریه کنید مدتی سکوت کنید اما هرگز خانه را ترک نکنید

. مواظب تایپ کردنت باش پشت هر کابری یک قلب میتپه#من پر از انرژی های مثبتم...مربی بدنسازی ام...عاشق خونه و دخترم و شوهرمم... من عاشق استیک ام..... عاشق کشیدن پرده ها اول صبحم.... بستن موهای دخترم... زندگی همین دلخوشی های کوچیکه....بخند ک میگذره
خیر پیام نده تا حالیش بشه 😐 و ادب یاد بگیره . هرگزززز در مقابل بی احترامی کوتاه نیا اگرنه تا اخر زن ...

اخه همیشه میگه تو بیا سمتم نزار قهر بمونیم چون خودشم میدونه خیلی مغروره نرم طرفش بیشتر لج میکنه. ولی نمیتونم . خیلی بهم برخورد دیروز 

در شرایط کنونی من نظری ندارم اما اشتباه ترین کار رفتن از خانه ترک تخت خواب است سعی کنید بحث کنید گری ...

خونه ی مامانش بودیم . هنوز سر زندگی نرفتیم . بعدش هم خودش بهم گفت پاشو برو