2777
2789
عنوان

اسیر شدیم

134 بازدید | 13 پست

سلام

من واقعا یچیزی واسم دردسر درست کرده هرچی میخوابم خوابم میاد😐🙁

ولی واقعا اذیت میشم شب هرچقدم زود بخوابم صبحش بیدار نمیشم اگرم بشم خستم 

واقعا دست خودم نیس همیشه خستمه

چیکار کنم😶

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

وای من برعکسم.کلی خوابم میادها ولی خوابم نمیبره

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https: //shonoud.com/ لینک کپی کنید و فاصله بین نقطه . و / این خط کجه رو حذف کنید تا باز شه

من اینجوری بودم همش خوابم میومد شبا اگه ساعت ۹ هم میخوابیدم فرداش ۱۲ ظهر بیدار میشدم بعد همش کسل بودم الان یه مدته مجبورم بخاطر کارم ساعت ۷ بیدار بشم همه چیم تنظیم شده چند روز اول خیلی سختم بود ولی الان عادت کردم حتی جمعه هم که تعطیلیم ساعت ۷ونیم بیدارم شبم ساعت ۱۱ خوابم میبره

واسه نی نی دار شدنم صلوات میفرستید؟ حالم بده دلم خیلی نی نی میخواد😔داره میشه یک سال
من اینجوری بودم همش خوابم میومد شبا اگه ساعت ۹ هم میخوابیدم فرداش ۱۲ ظهر بیدار میشدم بعد همش کسل بود ...

خب من ک سر کار نمیرم چی.

🙁

فقط مدرسس ک الان بخاطر امتحانا تعطیلم مجبورم شبا تا دیر وقت بیدار باشم این خیلی بده

یه چیز بدنت کمه آزمایش بده یا کم خونی یا تیروئید داری یا ویتامینی کم داری یا....  بلا ...

رفتم گف تیروئید ندارم ازمایشم دادم کم خون هسم با اهن بدنم کمه قرصم میخورم باز انگار نه انگار

خب من ک سر کار نمیرم چی. 🙁 فقط مدرسس ک الان بخاطر امتحانا تعطیلم مجبورم شبا تا دیر وقت بیدار باشم ...

خب گوشیتو زنگ کن فردا سر همون ساعت بیدارشو خودتو بایه چیزی سرگرم کن شبش زود خوابت میبره

واسه نی نی دار شدنم صلوات میفرستید؟ حالم بده دلم خیلی نی نی میخواد😔داره میشه یک سال