2777
2789
عنوان

بچم سقط نشده؟😭

235 بازدید | 9 پست

من دو روز پیش بعد نزدیکی خون قرمز دیدم ولی زیاد نه بعد از اون لکه های سیاه ولی کم می اومد الان خدا رو شکر خیلی کمتر شده و انگار اصلا نیست.. درد کمر و شکم هم نداشتم ولی بهم گفتن تست بزار شاید افتاده.. ۴ ۵ هفته ای هست فکر کنم ک باردارم اول کارمه.. شبی که خون قرمز لومد وقتس رفتم دستصویی چشام خواب الود بود انگار خون سیاه اومد ازم ولی درد چیزی نداشتم.. احتمال داره افتاده باشه؟😭 خیلی نگرانم... ۴شنبه نوبت سونو دارم تا اون موقع میمیرم و زنده میشم.. ینی سوالم اینه که احامال داره چون هفته های اولم و جنین خیلی کوچیکه بدون درد سقط بشه؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دور نزدیکی رو فعلا خط بکشین... استقامت کنین😩

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗

نیوفتاده

شاید مشکوک ب سقط ک خیلی درد داره

احتمال داره خارج از رحم باشه ک اونو باید سقط کنی

تا هفته ی ۶اصن نرو سونو چون چیزی نشون نمیده البته هفته ی ۵اگه بتا بالای ۱۰۰۰ باشه نشون میده

بتات چنده!؟؟

منم پنج هفتم بود دقیقا ک دو قطره لک سیاه دیدم درد هم داشتم رفتم سونو ک گفت هنوز قلبش تشکیل نشده یک هفته بعدش ک رفتم سونو داخلی همه چیزش خوب بود خداروشکر ولی تا دوهفته لک بینی داشتم ک با استراحت خوب شدم

میشه واسه سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستی😍
دور نزدیکی رو فعلا خط بکشین... استقامت کنین😩

بخدا ن من ن شوهرم اصلا جرات نمیکنیم نزدیکی داشته باشیم با چن ماه نزدیکی نکردن ک آدم نمیمیره🙄

میشه واسه سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستی😍

باید سریع سونو برین که مشخص بشه خارج رحمی هست یانه ک اگه خدایی نکرده باشه باید درد داشته باشی ک نداری خداروشکر 

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹