2821
2789
عنوان

بچم سقط نشده؟😭

238 بازدید | 9 پست

من دو روز پیش بعد نزدیکی خون قرمز دیدم ولی زیاد نه بعد از اون لکه های سیاه ولی کم می اومد الان خدا رو شکر خیلی کمتر شده و انگار اصلا نیست.. درد کمر و شکم هم نداشتم ولی بهم گفتن تست بزار شاید افتاده.. ۴ ۵ هفته ای هست فکر کنم ک باردارم اول کارمه.. شبی که خون قرمز لومد وقتس رفتم دستصویی چشام خواب الود بود انگار خون سیاه اومد ازم ولی درد چیزی نداشتم.. احتمال داره افتاده باشه؟😭 خیلی نگرانم... ۴شنبه نوبت سونو دارم تا اون موقع میمیرم و زنده میشم.. ینی سوالم اینه که احامال داره چون هفته های اولم و جنین خیلی کوچیکه بدون درد سقط بشه؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دور نزدیکی رو فعلا خط بکشین... استقامت کنین😩

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗

نیوفتاده

شاید مشکوک ب سقط ک خیلی درد داره

احتمال داره خارج از رحم باشه ک اونو باید سقط کنی

تا هفته ی ۶اصن نرو سونو چون چیزی نشون نمیده البته هفته ی ۵اگه بتا بالای ۱۰۰۰ باشه نشون میده

بتات چنده!؟؟

منم پنج هفتم بود دقیقا ک دو قطره لک سیاه دیدم درد هم داشتم رفتم سونو ک گفت هنوز قلبش تشکیل نشده یک هفته بعدش ک رفتم سونو داخلی همه چیزش خوب بود خداروشکر ولی تا دوهفته لک بینی داشتم ک با استراحت خوب شدم

میشه واسه سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستی😍
دور نزدیکی رو فعلا خط بکشین... استقامت کنین😩

بخدا ن من ن شوهرم اصلا جرات نمیکنیم نزدیکی داشته باشیم با چن ماه نزدیکی نکردن ک آدم نمیمیره🙄

میشه واسه سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستی😍

باید سریع سونو برین که مشخص بشه خارج رحمی هست یانه ک اگه خدایی نکرده باشه باید درد داشته باشی ک نداری خداروشکر 

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹