2777
2789
عنوان

عشق اشتباه به مرد متاهل

3652 بازدید | 15 پست

دیروز یه دختری برای بار پنجم به من مراجعه کرد 

غم ؛؛؛ نه تنها از چشمانش بلکه از وجودش میبارید ! 

اسم مستعارش رو میزارم یاسمن 

یاسمن یه دختر زیباروی ۲۰ ساله بود که گفت تقریبا ۴ ساله با یه مرد متال ۴۰ ساله ارتباط داره 

مشکل یاسمن واقعا حاده 

و با ۱ یا ۲ جلسه مشاوره و روانشناسی کارش حل نمیشه 

اون دختر بارها و بارها عشق اون مرد رو در عقل و روحش تقویت کرده و این عشق(قارچ سمی) هرروز بیشتر رشد کرده ! چقدر دلم براش میسوخت 

اون مرد به ظاهر عاشق چنان مهرش رو به دل این دختر بی عقل ۱۶ ساله انداخت که او کاری جز دوست داشتنش نداشت 

دختر بار اول به من مراجعه کرد گفت پدرم معتاد است و سالهاست در زندان به سر میبرد . و من آنجا فهمیدم که علت اصلی کشش این دختر به مردی با ۲۰ سال اختلاف سنی دقیقا همین کمبود محبت از طرف پدر بود 

اون جویای محبت پدر در مردان دیگر بود 

او خواست خلاء نبود پدر را جور دیگر جبران کند اما وارد خلاء بزرگتر و بدتری شد ...

حتی اولین سوالی که از یاسمن پرسیدم این بود که عاشق چه چیز این مرد شدی؟ او گفت شیفته محبتش ! دقیقا یاسمن کمبود محبت داشت و محبت را در مردان دیگر جستجو میکرد 

دوستان عزیزم این چنین ارتباط ها متاسفانه در جامعه زیاد شده !! 

امثال یاسمن ها زیاد شده 

اگر دختر دارید خیلی مراقبش باشید 

سن ۵ تا ۷ سال در دختر سن احتیاج بی شائبه دختر به محبت پدر هست 

اگر پدر نقش خودش را بخوبی اجرا کند دختر در آینده دچار مشکل در ارتباط با مردان نخواد شد 

یاسمن دلش اشتباهی جای دیگر گیر کرده بود و خودش هیچ تقصیری در این ماجرای تلخ نداشت 

بلکه فقط و فقط پدر و مادرش بودند که نیاز های یاسمن رو در کودکی فقط سرکوب کردند 

پدری که تمام محبتش رو از یاسمن صلب میکرد 

پدری که که پدر نبود و فقط نام پدر را یدک کشید 

و قربانی ابن ماجرا دختری معصومی بود که از جامعه بی خبر بود و نمیدانست سرنوشت چه خوابهایی برایش دیده است ...

سمیه زوارنژاد 

20/16😬

بچه ها لــــــــــطفا واســــــه سلامـــــــتی عــــــشقم دعــــــــا کنین.ازتون التماس میکن. حداقل به نیتش یه صلوات بفرستین...ازتون ممنونم خدا به همتون ارامش بده.                        خــــــــدا جونمالتماس میکنـــــــم همیــــشه مواظـــــب عشـــــــقم باش.اون خیلــــــــی ادم خوب و مهربونی خودت که میدونی.به خاطر دل پاکشـــــــم که شده همیشه پشتش باش وادمای سالم و درستیو مسیر زندگیش قرار بـده. امین یارب العالمین.خداجونم ممنونم که عشقم سالم و سرحال رو زمین هستش و نفس میکــــــشه.هرجــــــا هست امیدوارم همــــــــــیشه خوش باشه.😍😍😍😍😘😘😘😘 دوست دارم بــهــــتریـنــــم...من امتحان زبان انگلیستونو با هزینه کم میدم...هرچقد در توانتونه میتونین پرداخت کنین ..اگه خواستین بیاین پی وی با هم هماهنگ بشیم...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان میان فحش میدن ب یاسمن بدبخت

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

واقعا خیلی بده منم دوستی دارم ک تحصیلات زیبایی داره ولی چندساله گیره مرد متاهل دوتا بچه دار افتاده فقط خداکمک کنه

غم روزی مخور برهم نزن اوراق دفتررا.....که یزدان قبل طفل پرکند پستان مادر را .....
حالا عشق پدر ب دختر نمی شه گفت. چون خیلیا پدر نداشتن یا ندارن.

ببین دوست عزیزم وقتی پدر فوت میشه چشمان دختر بر روی توقعاتی که از پدر داشت ناخودآگاه بسته میشه چون پدر دیگه وجود نداره 

اما وقتی پدر هست ، دختر در جستجوی محبت پدر پابرهنه میدَوه ! 

چه بسا دخترانی هم هستند که پدرشون در قید حیات نیست و با این مشکل روبرو میشن 

دقیقا منم یه دوست دارم که پدرش معتاد بود و بچه طلاق هم هست از بچگی بدون پدر زندگی کرده و حتی تربیت درست هم نشده و نتیجشم این سده که با یه مرد متاهل که یه بچه داره رابطه داره...واقعا باعث تاسفه

be your best