2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انتظار سخته منم ۷روز گذشته باید صبر کنیم 

علامتی چیزی نداری گلم؟واقعا که سخته این انتظار😖

خدا جونم ببخشیداااا ولی زودتر نی نی مو بده لطفا🙏🏻چون باباش دوست نداره شبا بیرون از خونه باشه😔
نشده 10روز گذشته

عزیزم ۴ک کنم اگه به امید خدا نی نی داشته باشی یه هاله کم رنگ بندازه خوش به حالت که الان فقط سه روز داری من ۹ روز دارم چقدر هم کُند میگذره

خدا جونم ببخشیداااا ولی زودتر نی نی مو بده لطفا🙏🏻چون باباش دوست نداره شبا بیرون از خونه باشه😔
فقط یکم دور نافم درد میکنه تو چی؟

وای من دیشب از درد پریودی به زور خوابم برد سه چهار بار غذا خوردم الانم دیر بیددر شدم چون دیشب خوب نخوابیدم بخاطر درد صبحانه دیر خوردم باز گشنمه یه کوچولو تهوع دارم ترشحاتمم غلیظ و زیاد شده (گلاب به روتون) سینه هامم گاهی یه تیری میکشه نمیدونم ممکنه علائم پریود میشه اینقد زود شروع بشه یا خدا کمکم کرده و نی نی دارم نمیدونم والا😔

روز چندم سیکلته؟دردا از کی اومده؟

درد هام از دیشب امروزم روز ۲۱ قاعدگیمه یعنی ۹ روز دیگه باید پری بشم که نمیشم ان شاءالله😊