2777
2789
عنوان

برگی از نهج البلاغه

89 بازدید | 7 پست

بندگان خدا اعمال خود را قبل از این که بسنجند خودتان بسنجید . قبل از این که اعمالتان را حساب کنند خودتان حساب کنید . قبل از این که مرگ گلوى شما را بگیرد نفسى عمیق بکشید . قبل از این که به اجبار مسیر شما را تنظیم کنند خودتان مسیر خویش را منظم کنید . یقین داشته باشید کسى که خودش را تحت کنترل قرار ندهد تا اندرزگو و کنترل کننده خود باشد، دیگرى براى او نه کنترل کننده خواهد بود و نه اندرزگو .

گذشته نگذشته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عه! بقیه اش؟

وَإِذْ أَخَذَ رَبُّكَ مِنْ بَنِي آدَمَ مِنْ ظُهُورِهِمْ ذُرِّيَّتَهُمْ وَأَشْهَدَهُمْ عَلَى أَنْفُسِهِمْ أَلَسْتُ بِرَبِّكُمْ قَالُوا بَلَى شَهِدْنَا أَنْ تَقُولُوا يَوْمَ الْقِيَامَةِ إِنَّا كُنَّا عَنْ هَذَا غَافِلِينَ﴿۱۷۲﴾

گذشته نگذشته
عه! بقیه اش؟

و هنگامى را كه پروردگارت از پشت فرزندان آدم ذريه آنان را برگرفت و ايشان را بر خودشان گواه ساخت كه آيا پروردگار شما نيستم گفتند چرا گواهى داديم تا مبادا روز قيامت بگوييد ما از اين [امر] غافل بوديم (۱۷۲)

گذشته نگذشته