75nargesiii مدیر عضویت: 1396/10/18 تعداد پست: 3035 عنوان دلم گرفت | مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 33 پست امشب دلم گرفت وقتی تو دعوا گفتی من پنج ساله ک فقط دارم تحملت میکنمدلم گرفت وقتی من گریه میکردم و توکلیپ نگاه میکردی و میخندیدیمیدونم حتی اگه بعدا اشتی هن کنیم نه این دل ،دل میشه و نه این زندگی ،زندگیبعضی حرفا سخته شنیده شدنشون نه اینکه ناراحتت میکنن،نه،برا اینکه انتظارنداری تو قشنگ باشی قشنگ بودن قشنگه 1397/10/21 | 01:03 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi68 عضویت: 1396/10/06 تعداد پست: 9718 توروخدا حدقلبهش بگو ی حرفیزدی صانی بودی و اینا همسرمنک پشیمون نبود دوقورت و نیمشم باقی بود منم نمیگم عصبانی بودم وایناولی خودش میدونه دوسش دارم هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
سپيدطلا عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 7226 بله باهم بحثمون شد خب ديگه از رو عصبانيت گفته بخدا شوهراى ما هم عالى نيستن تو دعوا از اين حرفا زده ميشه بيخيال خودتو اذيت نكن وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
میترااحمدی عضویت: 1396/04/18 تعداد پست: 278 چرا انقد حساسی؟ تو دعوا که حلوا نمیدن...من جات بودم میگفتم منم دارم تحمل میکنم عمرنم برام مهم نیس حرف تو دعوابعدشم اشتی میکنیم کلی قربون صدقه هم میریمدوباره هم که دعوا بشه همون حرفا رو بهم میزنیمسخت نگیر باباااا