2777
2789
عنوان

ام ار ای کودک

179 بازدید | 10 پست

سلام کسی تاحالا بچشو برده ام ار ای   دخترمن دوشنبه ام ار ای داره وقراره بیهوشش کنن همش ۸ماهشه توروخداکسی هست بگه خیلی ناراحتم که چجوری قراره بشه بیهوش شدکی هوش میاد چجورمیتونم ۶ساعت شیرش ندم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پسرمنم ام ار ای رفته تو 2ماهگی به علت تشنج..دختر شما علتش چی بوده؟؟؟

دوست دارم یه روزی بشه به این روزام بخندم😂😂😂.ایشالا که اون روز میاد به امروزم بخندم😂😂😂.تولد یکسالگی محمد عزیزتز ازجانم.😍😘😘..قصهههههه زندگیمو برات تعریف کنم شاید به پهنای صورت اشک بریزی😳.اما فقط از اینجاش بگم وقتی یکی از نزدیکانم طعنه مادرنشدنمو و بی لیاقتیمو تو حرم امام رضا بهم زد دلم شکست💔💔 .خورد شد💔.از امام رضا خاستم تا یه کنجد بزاره تو دلم .میزاشت اما میگرفتشون تا بارداری سوووووووممممم...محمدم پسرم اومد تو بغلم.😍😍.خدایا خیلی هوامو داشتی خیلی جاهای زندگیم پشتم بودی ازت یه خاهش دارم همه ی کوچولوهارو تو پناه خودت جا بده پسرمنم بده.💖.یه خواهش کوچولو دیگههههه خواهش میکنم هیچ کس طعنه مادرنشدنشو نشنوه.😰😰💔.
ام ار ای نمیدونم.ولی دخترم بخاطر انژیو ۱۲ساعت هیچ‌بهش ندادم.فقط میگفتم بگید خودم تاچندروز هیچ نخورم ...

چقدسخت دخترمنم خیلی وابسته شیرم هستش😢واقعاموندم چیکنم چرا اینجورمیشه دلم نمیادبچم بیهوش کنن

چقدسخت دخترمنم خیلی وابسته شیرم هستش😢واقعاموندم چیکنم چرا اینجورمیشه دلم نمیادبچم بیهوش کنن

عزیزم اون چند ساعت رو بسپارش به شوهرت یا مادرت که بیقرار شیر نشه وخودتم کمتر اذیت بشی با دیدنش

هیس! ایرانیها فریاد نمی زنند....  
عزیزم اون چند ساعت رو بسپارش به شوهرت یا مادرت که بیقرار شیر نشه وخودتم کمتر اذیت بشی با دیدنش

وااای اصلاحرفشم نزن.انقد منودخترم وابسته همیم بیشترمشکل همون نیم ساعت یکساعت که بیهوشش میکنن میبرنش و من نمیبینمش.شیرندادنش وااای اصلانمیتونم دلم میخوادبمیرم توروش که نگاه میکنم‌شرمندش میشم