2821
2789
عنوان

شیردهی

68 بازدید | 7 پست

سلام نوزاد ۸ ماه دارم شیر خودم میخوره اصلا هیچ علاقه ای به شیر نداره چیکار کنم در روز باید چندمرتبه شیر بخوره تا میخوام شیرش بدم گریه میکنه

تعداد رای : 2
نظرسنجی
شیردهی
1
50%
شیردهی
1
50%

رفلکس پنهان نداره؟غذا چطور میخوره؟

هر 2-3ساعت باید شیر بخوره

خیلی پیش امده اینجا طلب دعا کردم و خیلی خیلی معجزه وار برام به رحمت خدا انجام شده.بازم التماس دعا گویتان هستم برام دعا کنید مادر و همسر صبوری باشم مادر وهمسر مهربونی باشم بتونم فرزندمو ب شایستگی تربیت کنم .مسائل رو به نحو احسنت یادش بدم.جوری باشم ک خدا بیامرزی برام باشه.این فقط ب همت خودم و دعای شما مقدوره اینکه دعا خیر بدرقه راحت باشه تو تقدیر و سرنوشتت بی مهابا تاثیر گذاره.🙇🙇🙇

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

غذا خوب میخوره نه رفلاکس نداره به شیر من علاقه نداره

شیرخشک بهش بده چرا اذیتش میکنی

بعضی مواقع شیر مادر خوب نیس

بچه ی من بخاطر شیرم رفلاکس گرفت من هی دلم میسوخت اداما میدادم

طفلی و خیلی زجر دادم .برای بعدی مسلما اینکارو نمیکنم .آپتامین خوشمزه اس .امتحانش ضرر نداره

خیلی پیش امده اینجا طلب دعا کردم و خیلی خیلی معجزه وار برام به رحمت خدا انجام شده.بازم التماس دعا گویتان هستم برام دعا کنید مادر و همسر صبوری باشم مادر وهمسر مهربونی باشم بتونم فرزندمو ب شایستگی تربیت کنم .مسائل رو به نحو احسنت یادش بدم.جوری باشم ک خدا بیامرزی برام باشه.این فقط ب همت خودم و دعای شما مقدوره اینکه دعا خیر بدرقه راحت باشه تو تقدیر و سرنوشتت بی مهابا تاثیر گذاره.🙇🙇🙇
شیرخشک بهش بده چرا اذیتش میکنی بعضی مواقع شیر مادر خوب نیس بچه ی من بخاطر شیرم رفلاکس گرفت من هی د ...

انواع شیر خشک ها رو دکتر نوشت امتحان کردم انقدر دل درد شد و گریه کرد که دکتر از ۴ ماهگی گفت غذا خورش کنم همون مقدار کمی که شیرخودم میخورد الان میلی به همونم نداره

انواع شیر خشک ها رو دکتر نوشت امتحان کردم انقدر دل درد شد و گریه کرد که دکتر از ۴ ماهگی گفت غذا خورش ...

آپتامینم امتحان کردی؟؟

دل درد و رفلاکس پسرم بعد اپتامین قطع شد 

نان میدادم قبلش 

با بچه باید ور بری تا قلقش بیاد دستت

من پیرم درومد بازم از رو نمیرفتم

ولی رفلکس پنهان رو فقط متخصص متوجه میشه هاااا مطمئنی از شیرتونه؟

با بچه باید ور بری تا قلقش بیاد دستت من پیرم درومد بازم از رو نمیرفتم ولی رفلکس پنهان رو فقط متخصص ...

نه از شیرم نیست دخترم علاقه به خوردن شیر نداره با غذا بیشتر کیف میکنه اره من مشهدم دکتر امیریان فخرنبوی و مرندی و خوارزمی بردم همه میگن شیر خودت ولی خوب نمیخوره چه کنم ۸ ماهش