2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دلیلشو بهتون نگفتن عزیزم؟

گفت لازم نداری واینکه اگه انجام بدی زودتر از زمان طبیعی زرد میشه دندونات.البته اگه دندونات خیلی زرد هست انجام بده اما اگه مثل من فقط در حد وسواس هست انجام نده

لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ.  هرگز گناه کسی نزد دیگری مبر، شاید خدایش بخشیده باشد

عزیزم اگه خواستی به دکترت بگو بلیچینگ تو خونه میخوام ( home bleaching) یعنی دکتر قالب میگیره از فکت برات دو تا قالب شفاف میسازه و بهت ماده بلیچینگ میده که شب تا شب بذاری تو قالب و بذاری تو دهنت.بعد دو هفته معمولا جواب میگیری.اثرش موندگار تر از بلیچینگ تو مطبه و حساسیت دندونا هم کمتر هست .

و در روز هفتم.....خداوند عشق را افرید 😍😍😍😍😍
گفت لازم نداری واینکه اگه انجام بدی زودتر از زمان طبیعی زرد میشه دندونات.البته اگه دندونات خیلی زرد ...

ن خیلی زرد نیس فقط واسه زیبایی میخوام انجام بدم و ب قول شما وسواس..دکترمم خیلی باوجدان و مسول هستن ولی نگفتن زودتر از موعد زرد میشه فقط گفت ی سری مراقبتا داره مثلا کم خوردن چای و..ک من کلا زیاد چای خور نیستم 

تو بلیچینگ معمولا دندونا یه مقدار حساس میشن که دکتر ژل ضد حساسیت تجویز میکنه میذاری تو همون قالبا و استفاده میکنی .بهتره مصرف قهوه و چایی و مواد رنگی هم نداشته باشی یا کمترش کنی یا رقیق استفاده کنی چون دندونا دوباره رنگ میگیره

عزیزم اگه خواستی به دکترت بگو بلیچینگ تو خونه میخوام ( home bleaching) یعنی دکتر قالب میگیره از ...

اتفاقا خودش بمن گفت تو خونه انجام بده ولی من اصرار داشتم خودش انجام بده ترسیدم سخت باشه...شما انجام دادین؟ سخت نیس؟

اتفاقا خودش بمن گفت تو خونه انجام بده ولی من اصرار داشتم خودش انجام بده ترسیدم سخت باشه...شما انجام ...

من دندانپزسکم برا خودم هم یه بار انجام دادم خیلی دوست داشتم.نه عزیزم کار راحتیه خودش 

ن خیلی زرد نیس فقط واسه زیبایی میخوام انجام بدم و ب قول شما وسواس..دکترمم خیلی باوجدان و مسو ...

آره چای و قهوه و کاکایو سیگار نباید ممصرف شه بعدش چون به سرعت زرد میشه. حالا بازم اگه دوس داری انجام بده .

لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ.  هرگز گناه کسی نزد دیگری مبر، شاید خدایش بخشیده باشد