2789

با درآمد خودشه یا شوهرش؟

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگه شوهر پولو داده بهش و بهش اختیار داده که هرطور خواست خرج کنه فکر میکنم میتونه بده

کدوم شوهری آخه با صدقه دادن مشکل داره؟!!!به شوهرت بگو میخوای صدقه بدی خب

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"
شوهرش بهش توجیبی میده ، خودش خانه داره ؟؟

اگر شوهر بهش پولی داده که هرطور خواست استفاده کنه بله میتونه.اما اگر نه که بدون اجازه شوهر نمیتونه

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

پول جیبی داده که واس خودت خرج کنی دیگه حالا تو میدی صدقه فرقی نداره

یادمه منم راهنمایی بودم یک پنجم هفتگی اندکمو نگه میداشتم بریزم صندوق     

اولین مشخصه آدم حسابیا،امن بودنشونه.
اگه شوهر پولو داده بهش و بهش اختیار داده که هرطور خواست خرج کنه فکر میکنم میتونه بده کدوم شوه ...

نه خودمو نمیگم. ... برای کسی میپرسم. ... مدتها ذهنمو مشغول کرده بود. ...حالا صدقه نه نذر. ... 

سلام

برای اصل نذر کردن باید اجازه بگیره حتی اگر پول مال خودشه

اما برای صدقه و .... ، اگر پول داده که برای خونه خرید کنه که مشخصه، مال خرج خونه است. اما اگر پولی رو میده و نیگه هرچی دوست داری بخر ، مال خودت، میتونه خرج کنه.البته اونم بهتره اجازه بگیره یا حداقل بگه میخوام چنین کاری انجام بدم.

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
نه خودمو نمیگم. ... برای کسی میپرسم. ... مدتها ذهنمو مشغول کرده بود. ...حالا صدقه نه نذر. ... 

من که از پول تو جیبیم صدقه میدم و هم از دس فروش خرید میکنم تا کمکی کرده باشم بهشون حتی اگه لازم نداشته باشیم اون وسیله رو

پول تو جیبی خودمه دیگه داده به خودم اختیارش با منه  بجاش کمتر براخودم خرت و پرت و لباس میخرم

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"

نذر هم همینطور