2789
عنوان

komak khily moheme

| مشاهده متن کامل بحث + 4317 بازدید | 194 پست
آفرین سارا بیخیال بقیه حرفها خودت رو ناراحت نکن به پسرت بگو حتما بگو تو که تقصیری نداری بابت این رسم که بخوای پنهون کنی جونم .هر جور راحتی هم زندگی کن بهترینهارو واست آرزو میکنم احسنت به این تلاشو پشتکارت بهترینی احله ام فی الدنیه
فاطمه جونم دختر نازم هزاران بار خدارو شکر میکنم که تورو بهم داده.عاشقتیم منو بابایی
mami jan be nazare man man har kari mikonam vazifas na mohabat va hich tavaghoi az pesaram nadaram aslan va har kari barash mikonam az vazifas va bayad zendegi o ayndey khobi dashte bashe man tabestona morkhasimo faghat ba pesaram migzaronam parsal raftim yonan khily khosh gozasht

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چقدر خوب.عالیه نگفتی پسرت چندسالشه؟
توکل برخدایت کن کفایت میکندحتما...اگرخالص شوی بااو،صدایت میکند حتما...اگربیهوده رنجیدی،ازاین دنیای بی رحمی...به درگاهش قناعت کن،عنایت میکندحتما...
طهورا جان اصالت ادمها خیلی مهمه.من به این خیلی اعتقاد دارم.بله ادم هستن اما رسم و رسوماتشون مربوط به خودشون هست و برای خودشون جا افتاده و عجیب نیست...
بهتره هیچ وقت اسم یه قشر خاص رو نیاریم
شب خوش
برای سلامتی همه نی نی ها یه صلوات بفرست
اما در مورد ختنه کردن را منم شنیدم که در منطقه ای از سلیمانیه عراق دخترارو ختنه میکردن
ولی الان همچین حقی ندارن و پدر و مادر اگه همچین کاری کنن محاکمه میشن و زندانی میشن
خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــدا جبـــــــــــــران همــــــــــــه نداشـــــــــــــــــــــته های منـــــــــــــــــه
بهترین کار رو میکنی سارا جان.وقتی از همسرت جدا شدی پسر بازیگوشت چندسالش بود؟زیاد ناراحت شد؟
توکل برخدایت کن کفایت میکندحتما...اگرخالص شوی بااو،صدایت میکند حتما...اگربیهوده رنجیدی،ازاین دنیای بی رحمی...به درگاهش قناعت کن،عنایت میکندحتما...
سارا جون سعی کن کمی رو رفتارت کار کنی باور کن هم خودت هم پسرت شادتر میشید
خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــدا جبـــــــــــــران همــــــــــــه نداشـــــــــــــــــــــته های منـــــــــــــــــه
شیلد هم سارا هم پسرش دارن لذت میبرن از زندگیشون
پس خوبه تا الان پسر گلت در مورد خانواده ی تو چیزی نپرسیده؟