2789
عنوان

komak khily moheme

| مشاهده متن کامل بحث + 4317 بازدید | 194 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای سارا بمیرم واسه دلت ما که اینجور نیستیم بابام هر روز زنگ میزنه بهم عراقیا که کم شده این رسماشون چرا سعی نمیکنی خودت زنگ بزنی به خواهرت لآقل.به پسرت راستشو بگو ولی بگو این رسم اسلام نیست این رسم عربهای دوره قبل اسلام هست که از زیر دست پیامبر در رفته.درکت میکنم خیلی سخته من که واسه رسم جهاز ندادن عربها بهم خیلی فشار اومد آخه شوهرم عجمه
فاطمه جونم دختر نازم هزاران بار خدارو شکر میکنم که تورو بهم داده.عاشقتیم منو بابایی
سارا جان خدا رو شکر که احساسی به خانواده نداری وگرنه باور کن بیشتر اذیت میشدی ...........اما اشکال نداره کانون خانواده خودت رو حسابی گرم نگه دار.............دقیقا کردای عراق خیلی توشون زیاده
ببخشید یه سوال می کنم می تونی جواب ندی ؟
خانواده از گروه پژاک هستن ؟
خورشید باش که اگر هم بخواهی به کسی نتابی ، نتوانی
بعضی از خانواده های عرب ایران این جور رسما رو دارن و دختر رواصلا عضوی از خانواده حساب نمیکنن وقتی ازشون میپرسی چند تا بچه داری فقط پسرها رو میشمرن

یه دوستی هم دارم که تو ارومیه است و کرد هست میگفت وقتی مادرم مرد من دبیرستانی بودم نمیدونم کجا دفن شده اونها رسم نداشتن سر خاک برن

بهتره سارا جون حقیقت رو بهش توضیح بدی
باورم نمیشه هنوزم این جور چیزا وجود داره. آخه مهمترین چیزی که آدم تو زندگی داره خانوادشه. یعنی چی که با این رسمای مسخره و چرت و پرت معمولی ترین حق انسان که داشتن خانواده و محبته ازش سلب میشه! ای خداااا
تازه سارا جان می تونی ارتباطات جدیدی رو برای خودتون داشته باشید .دوستای جدید .......همکارا یجدید .جدی می گم اینشکلی پسرت دااغون میشه ........سعی کن همه چیزو دوباره بسازی ......................
خورشید باش که اگر هم بخواهی به کسی نتابی ، نتوانی