2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 43 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر عمه ی منم 2 سال از شما بزرگتره ولی تاحالا ازدواج نکرده 

من نمیدونم قبلا موقعیت شما چی بوده ولی چون دخترعممو دیدم میگم که خیلی خواستگارای خوبی داشت بین سن 25 تا 30 سالگی ولی همشونو با یه ایراد خیلی کوچیک رد کرد الانه که هیچ خواستگاری براش نمیاد

زندگانی به مراد همه کس نتوان کرد...

عزیزم سیگنال بفرست

شاد باش انرژی مثبت بفرست پسراهم دریافت میکنند

اگه وابستگی به کسی هم داری رها کن آزاد آزاد باش

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   
عزیزم سیگنال بفرست شاد باش انرژی مثبت بفرست پسراهم دریافت میکنند اگه وابستگی به کسی هم داری رها کن ...

روزی گلم خودم سلطان انرژی مثبت بودم الان دیگه کل انرژی تمام شد

دختر عمه ی منم 2 سال از شما بزرگتره ولی تاحالا ازدواج نکرده  من نمیدونم قبلا موقعیت شما چی بود ...

خوبه اون بازایرادگرفت من هم موقعیتم خوبه هم ازلحاظ مالی هم اجتماعی هم خیلی شادبودم خبری نشدشهرمابرعکسع دختری که هزارچهره باشه باشه ونقاب روچهره داشته باشه زودترمیره