2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 43 پست
سنی هم ندارید البته ...تو محیط کار اصولا خیلی زیاد پیش میاد که ...فکر کنم الان خیلی خواستگاری به اون ...

دقیقاگلم مدل جدیدنمیشه اعتمادکردبه یکی علاقه مندشدم گفت بیست اسفندمیادبرای ازدواج جالب میدونی اونطرف دکتربودمیگفت توناموسی وزنمی اوج جالب اینه هفت روزمیره یکدفعه پیدامیشه من دیگه خسته شدم بلاکش کردم 

دقیقاگلم مدل جدیدنمیشه اعتمادکردبه یکی علاقه مندشدم گفت بیست اسفندمیادبرای ازدواج جالب میدونی اونطرف ...

نه منظورم دوست شدن نبود ...اصلا رابطه رو به سمت صمیمیت نباید برد که رو انتخاب اثر بزاره ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سنی هم ندارید البته ...تو محیط کار اصولا خیلی زیاد پیش میاد که ...فکر کنم الان خیلی خواستگاری به اون ...

دیگه ازمرددارم زده میشم باتنهایم بتونم کناربیام دیگه دنبال ازدواج نمیرم ممنونم به درودلم گوش دادی بهترینهارابرات ارزومیکنم

ای بابا ازدواج قسمته

نه به زیبایی ربط داره نه به پول نه به توی اجتماع بودن

کسی رو میشناسم چهره معمولی رو به پایین

خونه نشین

قد کوتاه 

و ....

با صدتا واسطه براش یه خواستگار شرکت نفتی رفت با خداتومن حقوق پسره دانشجو دکتراست

دویتم مدام گله میکنه که شانس ما گرونی شد دیگه کی مارو میگیره

اینم قبول ندارم

چون ماها حداقل ده ساله دم بخت به حساب میایم

گرونی یساله دوساله سه ساله

قبلش چرا کسی مارو نخواست

یا اصلا الان توی همین گرونی تمام محضرا درشون تخته شد؟؟؟

ولمون کن بابا 

خواهرم ببین پیشونیت چی میگه سفیده یا سیاه

بلنده یا کوتاه

ای بابا ازدواج قسمته نه به زیبایی ربط داره نه به پول نه به توی اجتماع بودن کسی رو میشناسم چهره معم ...

باهات مواقم دیگه قسته شدیم چی میشه واقعایک معجزه بشه برای هرکسی راحت پیش میره برای ماسخت

باهات مواقم دیگه قسته شدیم چی میشه واقعایک معجزه بشه برای هرکسی راحت پیش میره برای ماسخت

من نه شرایطشو دارم با کسی دوست شم

نه خانوادم اجازه میدن کسی که نمیشناسیم بیاد واسه آشنایی

یعنی نه ازدواج سنتی نه عاشقانه

والا خودمم نمیدونم چطور باید دعا کنم از خدا چی بخوام😐

فکرمیکنم دیگه ازدواج ازبین رفت وگرنه من خیلی تواجتماع هستم خیلی سیمینارهستم جالب خیلی هم خاکی هستم اینوهمه میگن خیلی مهربونم وازلحاظ مالی مشکلی ندارم مشکل اینکه پسرجامعه دیگه سمت ازدواج نمیرندهمین

چرا نمیرن من در به در دنبال ازدواجم 

جالب میدونی چیه توقعی ازازدواج ندارم فقط اونطرف انسان ونجیب باشه واقعامردباشه ولی جالب دقت کنه هردختری که بیشترین توقع ازادواج داشت ازدواج کرد

جالب میدونی چیه توقعی ازازدواج ندارم فقط اونطرف انسان ونجیب باشه واقعامردباشه ولی جالب دقت کنه هردخت ...

منم هیچی نخواستم مذهبی معمولی اهل حلال خرام خانواده خوب قیافشم به دلم بشیه نه زیاد خوشگل دنبال خوشگلی نبودم

منم هیچی نخواستم مذهبی معمولی اهل حلال خرام خانواده خوب قیافشم به دلم بشیه نه زیاد خوشگل دنبال خوشگل ...

چه جالب هردومون توقعمون ازازدواج همینه ولی نمیشه