2777
2789
عنوان

بیاین ببینم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 67 پست
ان شالله شماهم باردارمیشی عزیزم.من خواهرم فیبروم داشت که اصلا فکرشو نمیکردیم باردارشه عملکرد خیلی ام ...

انشالله گلم...

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ارزوی اولت برام اتفاق افتاده تو نامزدی  جدا شدم   بعد  3 ماه   عشق اولم ...

قبلارابطتون چطوربود؟منم یه بارباعشق اولم صحبت کردم قبلاخیلی خیلی صبورومنطقی بودولی اخرین باری که باهاش حرف زدم حس کردم عصبی شده نمیدونم شایدم چون فهمیدازدواج کردم عصبی بود

۱.سلامتی ۲.خوشبختی ۳.مامان بشم بزودی لطفا برای زودی مامان شدنم صلوات مهمونم میکنید؟؟

اللهم صلی علی محمد و ال محمد 

گاهی ،،،ایجاد تغییر و رسیدن روزهای خوب مستلزم تجربه های تلخ است...☺
خوووب فکراتو بکن که باز نیای اینجا تاپیک گله و شکایت بزنی 😄😁

اره بخدا از همون میترسم خدا نیاره 

باردار نیستم تیکر رسیدن به خواستمه میشه  یه صلوات بفرستی برام؟؟ 🌼🌼🌼
قبلارابطتون چطوربود؟منم یه بارباعشق اولم صحبت کردم قبلاخیلی خیلی صبورومنطقی بودولی اخرین باری که باه ...

رابطمون بو نیست بیشتر من  حساس شدم ایراد در میارم  ترسیدم از ازدواج.  خب اونم وقتی فهمید خیلی عصبانی شد 

باردار نیستم تیکر رسیدن به خواستمه میشه  یه صلوات بفرستی برام؟؟ 🌼🌼🌼