2777
2789
عنوان

پیکر تراشی

| مشاهده متن کامل بحث + 2202 بازدید | 43 پست
من ۱۶۳ قدم وزنم ۷۵. ۳۴ سالمه.

حداقل 10 کیلو باید کم کنی    اگه ورزش کنی و رژیم مناسب بگیری زیر یک سال به اون هیکلی میرسی که راضی باشی از خودت . سنیم نداری... راحت لاغر میشی... فقط اراده میخواد. تا 6 ماه بعد ورزش خودت تغییرای اساسی رو میبینی و کیف میکنی... دو ماه اول شاید ظاخری متوجه نشی اما از ماه سوم کم کم معلوم گیشه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حداقل 10 کیلو باید کم کنی    اگه ورزش کنی و رژیم مناسب بگیری زیر یک سال به اون هیکلی میرسی ...

امیدوارم. برام تناسب اندام ارزو شده. وگرنه وزنمو میتونم کم کنم. دوباره تاپیک میزنم خبر میدم. دوست خوش تیپم.

راستی یه سوال دیگه. دوباره مزاحم میشم. من تو خونه ترد میل دارم برای شروع رو همونم کار کنم میشه؟

اونو بزار کناره بدنسازیت ... هر روز 45 دقیقه با شرعت کم بدو.  کما    که اذیت نشی و زانو درد نگیری

از پیکر تراشی اطلاعاتی نداشتم، اما دوستم برای لیپوماتیک پیش دکتر جعفر نژاد که فوق تخصص پلاستیک رفت و خیلی راضی بود انقد که به همه معرفی می کرد

شمارش هم ۰۹۱۰۷۸۳۹۴۲۷ برای پیکر تراشی خواستین مشورت بگیرین خیلی خوبه

من پیش دکتر بابک جعفرزاده لیپوماتیک شکم و پهلو انجام دادم همزمان تزریق چربی ب اس ن م انجام دادم. خیلی راضیم از کارشون. کادر درمانی فوق العاده حرفه ای دارن. بعد از عملم با راهنمایی هایی که کردن مشکل زیادی نداشتم. یکم کبودی بعد از عمل داشتم که اونم زود رفع شد. ممنون ازشون واقعا. شماره مطبش اینه ۸۸۱۹۶۲۶۴

دوستااان تو روخدااا قبل عمل تحقیق کنید من کل این پزشکایی که میرید رفتم  ولی دکتر وقردوست کارش حرف نداره هم سر قیمت باهات راه میاد من خدااایی نامید بودم از هیکلم  ولی الان دوماه گداشتم  خودم تو اینه میبینم  کلی ذوق میکنم ادرس دقیقش یادم نیست این شماره مشاورشه  ۰۹۱۲۰۹۲۹۱۹۶

دوست داری به اندام ایده آل برسی و عین مدل ها خوش هیکل باشی؟

دکتر منصور سعادتی شما رو به این خواستتون می رسونه

یکبار برای همیشه امتحان کن و راحت شو

(پروتز سینه، لیفت سینه، ماموپلاستی، ژنیکوماستی، ابدومینوپلاستی، پیکرتراشی، لیپوماتیک، لیفت بازو)

همین الان تماس بگیر:

۰۳۵۳۸۲۷۹۰۳۷

https://dr-saadati.com/

https://www.instagram.com/dr.mansour_saadati/