بچه ها هر کی هر اطااعی راجع به جراحی زیبایی لاغری داره میشه بگین ما هم بدونیم. میگن اونایی که جراحی پیکرتراشی میکنن برمیگرده درسته؟ مثلا رون پا. دوباره چاق میشه؟
حداقل 10 کیلو باید کم کنی اگه ورزش کنی و رژیم مناسب بگیری زیر یک سال به اون هیکلی میرسی که راضی باشی از خودت . سنیم نداری... راحت لاغر میشی... فقط اراده میخواد. تا 6 ماه بعد ورزش خودت تغییرای اساسی رو میبینی و کیف میکنی... دو ماه اول شاید ظاخری متوجه نشی اما از ماه سوم کم کم معلوم گیشه
عمل خیلی خوبیه عزیزم البته واسه اونی که شرایط بدنش مناسبه و باید پیش دکتر خوب بری چون عمل حساسیه . من دکتر حدادی رو می شناسم که متخصص جراح پلاستیکه . کارشو دیدم خیلی خوب کار می کنه .
من پیش دکتر بابک جعفرزاده لیپوماتیک شکم و پهلو انجام دادم همزمان تزریق چربی ب اس ن م انجام دادم. خیلی راضیم از کارشون. کادر درمانی فوق العاده حرفه ای دارن. بعد از عملم با راهنمایی هایی که کردن مشکل زیادی نداشتم. یکم کبودی بعد از عمل داشتم که اونم زود رفع شد. ممنون ازشون واقعا. شماره مطبش اینه ۸۸۱۹۶۲۶۴
دوستااان تو روخدااا قبل عمل تحقیق کنید من کل این پزشکایی که میرید رفتم ولی دکتر وقردوست کارش حرف نداره هم سر قیمت باهات راه میاد من خدااایی نامید بودم از هیکلم ولی الان دوماه گداشتم خودم تو اینه میبینم کلی ذوق میکنم ادرس دقیقش یادم نیست این شماره مشاورشه ۰۹۱۲۰۹۲۹۱۹۶