بچه ها هر کی هر اطااعی راجع به جراحی زیبایی لاغری داره میشه بگین ما هم بدونیم. میگن اونایی که جراحی پیکرتراشی میکنن برمیگرده درسته؟ مثلا رون پا. دوباره چاق میشه؟
عزیزم به عنوان یه کسی که خیلی از این موردا دیدم بهت میگم اینکارو نکن میزان امبولی بعدش و مرگش خیلی زیاده یه ریسکه خیلی بزرگه ربطی هم به نوع پزشک و ...نداره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلی از این عمل میترسم عوارضش زیاده خیلیام که مردن بخاطرش
خب مسلما بعدش اگه باز بخوری چاق میشی و چربی ذخیره میشه همونجاها که عمل کردی...
شاید از رو لباس هیکلاشون خوب باشه ولی خود پوستشون یه جوریه اصلا طبیعی نیست
"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"
آخه مسئله اینه ما ژنتیکی پایین تنه چاق داریم. حتی من نوجوون بودم لاغر بودم یه سایز پایین تنم چاقتر ب ...
نه، من ۴ سال کار کردم الان یه مدت طولانیه نرفتم ، لاغرترم شدم... اونا که اینجوری میگن واسه اینه که اشتهاشون تو ورزش زیاد میشه، ورزشو ول که کردن، اشتهاشون همونقدر مونده ،خب معلوم گه چاق میشن
خخخخ. منظورم اینه که مثلا تونستی فقط یه قسمت خاص از بدنتو که چاق بوده لاغر کنی؟ یا فقط کلی لاغر کردی ...
اره، رونام رو لاغر کردم .. وگرنه از اولم اضافه وزن نداشتم... الان من 169 قدمه، وزنمم 55.. باشگاه که رفتم واسه عضله سازی که کرده بودم 4 کیلو اضافه کردم اما ۲ سایز کم کردم بدنسازی اینجوریه ..