2777
2789
ببخشید عزیزم اینو میگم ولیاین کار تو سن ۶ سال اشتباه هست چون باعث کنجکاوی بیشتر بچه میشه شاید ‌بچه د ...

بعضی کارا ملکه ذهن میشه و باید ببینی بیخیالی جواب میده یا نه اگر نده باید جلوشونو با راهای دیگ بگیری بچه یکی از فامیلای مام با شیر دستشویی و فشار اب بازی میکنه مامانش فهمیده و اینکه داره بهش لذت میده واقعا بی توجهی کرد اما الان جلودارش نیست هر وقت میره دستشویی باید کنترلش کنه دکتر گفته حس پیدا کرده و نباید بزاری طولانی دستشویی باشه اونم دقیقا۶ سالشع

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غلط ترين كاره تنبيه، چرا بچه رو از بدن خودش ميترسونين؟؟ همين كارهارو ميكنين كه بچه اين كنجكاوي ...

منم موافقم باهاتون.ولی پدرش تا میبینه اینکار کرد پشت دستش میزنه.منم نمیتونم طرفشو بگیرم چون فک میکنه کارش درسته

خدا جون دوستت دارم
[QUOTE=79310488]ب نظرم باید بهش بگی این جا شخصیه و اصلا نباید بهش دست بزنی چون   باباش حساس شد ...

اخه عزیزم پس خود دخترتم حساس شده پس سعی کن با خوبی متوجهش کنی چون بچه نیست دیگ ب رلحتی بتونی گولش بزنی

منم موافقم باهاتون.ولی پدرش تا میبینه اینکار کرد پشت دستش میزنه.منم نمیتونم طرفشو بگیرم چون فک میکنه ...

نه، با اين كار از خودتون ميرونين بچه رو، بعد پس فردا خدايي نكرده يه پسري به كنجكاوي تو همين ناخيه علاقه نشون ميده و بچه خودتونم چون تو خونه رفتار درست در اين رابطه نديده فرصتو مناسب ميدونه كه با غريبه ها به كشف خودش هم بپردازه.

اخه عزیزم پس خود دخترتم حساس شده پس سعی کن با خوبی متوجهش کنی چون بچه نیست دیگ ب رلحتی بتونی گولش بز ...

خیلی باهاش صحبت کردم ولی فایده نداره.شوهرم میگه چندبار شدید تنبیه بشه خوب میشه.اخه یه دختر ۵ساله هم دارم میترسم یاد بگیره

خدا جون دوستت دارم
خیلی باهاش صحبت کردم ولی فایده نداره.شوهرم میگه چندبار شدید تنبیه بشه خوب میشه.اخه یه دختر ۵ساله هم ...

نه تنبیه بدترش میکنه ب نطرم از یه مشاوره کمک بگیر

سوالیه

ببينين شما اينجا نظرات رو خواستين، درستترين كار اينه كه پيش دو تا مشاور بريد و نظر جامعي در رابطه با اين موضوع داشته باشيد كه تخصصي هست. به شخصه تنبيه نخواهم كرد به هيچ وجه، چون بچه نبايد از محيط خونه بترسه، خونه تنها جاي امنيه كه بچه ميتونه خودشو كشف كنه. ولي حواسشو سريعا پرت كنين. با كارتون، بازي و ... يا ازش بخواهيد تو كاري كمكتون كنه. تا اينكه با مشاور صحبت كنيد. دو مشاور هم به اين دليل ميگم كه اطمينان بيشتري هست تا وقتي با يك نفر صحبت بشه. ولي حتما بريد پيش مشاور.