2789

مامعمولا وسایل سنگین باداماده مث صوتی و یخچال و فرش بقیشم میتونی با بیست سی تومن جمع کنی من خودم سرویس چوبم تخت و مخلفاتش از یه تولیدی سفارش دادم برام اوردن نزدیک دوتومن شد باپول بارش همه چیزم خریدم برقیامم پارس خزر خیلیم ازشون استفاده میکنم تاحالاکه راضی بودم برای هرچیزیم کلی میگشتم ارزون و خوشگل پیدامیکردم نگران نباش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یخچالو لباسشویی قراره بخرن خودشون

با پنچاه تومن جهزیه خوبی میتونی بخری من جدیدا دختر عموم عروس شده به حز تی وی همه چیزو عموم خرید حدودهای هفتاد شما که یخچال لباسشویی رو هم دادماد میخره فکر کنم با پنچاه تومن جهزیه ابرومندی بکیری به این اعداد نجومی اینجا هم توحه نکن

عاشقی جرم قشنگیست به انکارش مکوش
مامعمولا وسایل سنگین باداماده مث صوتی و یخچال و فرش بقیشم میتونی با بیست سی تومن جمع کنی من خودم سرو ...

رفتم دیروز بیرون جنسا دوبرابر گاها سه برابر شدن سرویس قابلمه که صدبود شده۲۵۰مثلا حالااینازیادبه چشم نمیان وسیله های بزرگترخیلی هزینه برن

میشه واسه اینکه حاجتام روا شن دعا کنین
رفتم دیروز بیرون جنسا دوبرابر گاها سه برابر شدن سرویس قابلمه که صدبود شده۲۵۰مثلا حالااینازیادبه چشم ...

میدونم گلم ولی روزای قشنگتو بااین فکراخراب نکن حتما ضروری نیست اول زندگیت همه چیز داشته باشی