2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چطور میشه این تاپیک رو به علاقه مندی ها اضافه کرد؟

ون علامت بین سه نقطه و فلش رو بزن

دوستون دارم مهربونا لطفا هر کسی تونست واسه بهتر شدن زندگیم یه صلوات بفرسته خیلی ممنون  

خدا وجود فقط خدا صبرش زياده و ميزاره تا به موقع جواب ظالم ها رو بده 

و صبر ما كم ما طاقت نداريم صبر كنيم و ببينيم ضمن اينكه اگه خدا هم جوابشون رو بده براي ما فايده اي نداره عمر و جوونيمون رفته

خداوندا مرا به حال خود رها مكن

این بحثها بخاطر این میترکه که معلوم نیست آیا واقعا هدف استارتر   روشن کردن تکلیف با خودش باشه و یا هدف دبگه ای داره  

اینحا همه برای هم ناشناخته هستن و نمیشه تشخیص داد واقعا چرا این تاپیکو زده استارتر

اینجا فضای مجازی هست و قطعا افرادی هستند که بخوان  جهت گمراه کردن و ....   از این دست تاپیکها بزنن 

من خودم تاحالا نبودم توی این تاپیکا ولی خبر نابودی چنین تاپیکهایی به گوشم رسیده

منظورم کلی هست   و به صاحب این تاپیک کاری ندارم

برای ادبیات بعضی خانمهای نی نی سایت متاسفم...😔

از خلقت  و  ابتدای جهان  فکر کنید تا الان   و به کوچکترین ذراتی که وجود دارند   و هرکدوم در دل خودشون از هزاران مولکول  تشکیل شدن

از نظمی که در جهان هست   

به طور مثال   خورشید درجایی است که  به همه  کره زمین نور برسونه در زمان خاصش   اگه غیر ازین بود  باید  امروز تو ایران میبود  فردا تو  امریکا   پس فردا تو چین

از  فصل  عوص شدن ها و رویش گیاه در بهار و  خواب گیاه در زمستان

جود انسان که نظم داره   به طور مثال چشم روی شکم نیست  جای دست و پا جابجا  نشده   هرچیزی دقیق جای خودش وجود داره

بی زحمت برای حاجت دلم صلوات مهمونم کنید      
یکی از مهمترین دغدغه هام وجود خداست،کاش دووم بیاره

با کتاب خوندن و سرچ تو نت بهتر میتونی به علایقت برسی اینجا جز گمراهی و توهین چیزی نمیبینه ادم....

انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍
تا گمراهی رو چی بدونید

گمراهی یعنی کم کم تحت تاثیر حرفای دیگران قرار بگیری بگی نکنه راسته کم کم از مسیر اصلی خارج بشی.اینجا تاحالا نشده همچین تاپیکی بزنن یسری چرت و پرت توش نباشه.توهین نباشه.گمراه کردن نباشه....

انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍