2777
2789
حتمن عزیز..سنبل الطیب و تخم شنبلیله از عطاری بگیرید و از روز اول پریودی تا سه روز صبح ناشتا نیم ساعت ...

منکه باردارم برای اونایی که نیستن گفتم برتی خواهر شوهرمم میفرستم ممنون عزیزم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا منم کاری ندارم تا ساعت شش بعد از شهر ولی این بی خالی پدر ادمو درمیاره منم ناهارمو خوردم 

ای بابااااا خب دیگ این وروجکا بیاین سرمون گرم میشه ب قدری ک وقت یه توالت رفتنم نداریم انشالله بزوری میرسه 

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  
قربونت.ولی اگه ماه اول جواب نگرفت ماه دومم انجام بده 

باشه عزیزم بهشون میگم هشت ساله ازدواج کردن بچه دار نمیشن دکترا گفتن سالمن هردو انشاءالله خدا بخواد باردار بشن خیلی دوسش دارم دلم واسش میسوزه

فدات..فقط اینکه اگه دیدی ماه اول جواب نگرفتی ماه دومم یا سومم امتحان کن چون بستگی داره رو افراد مختل ...

چشم گلم...انشاله شمام زودباردارشی...چشم انتظاری خیلی سخته

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
اره بخدا..منم ماه پیش خوردم ولی نشدم این ماه خوردم امروز ۳روزه از پریم گذشته هنوز بی بی چک نزاشتم&nb ...

انشالله باشی😘😘😘

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤