2777
2789
راهی نیست ازین حال دربیایم خیلی بده خوابم نمیاد کسل و خسته انگار منو تو اهن دسته کوبیدنم 

اره منم خوابم نمیاد اما اگر خونه باشم خیلی کسلمو همش دراز کشیدم😐

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  
شوهر منم زیاد دقت میکنه دوساله هر ماه نذر میکنیم خبريم نیس. علایم هیچ ب بی بی چک هم دل نبند من با سه ...

من یبارسقط داشتم...اعصابم خورده....

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهم پیام بده اینجا یه راه حل بهت میدم هر کی انجامش داده حامله شده انشاءالله که جواب بگیری خودم ...

چکاری

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
خدا کمکمون کنه من برای بار دوم ای یو ای کردم شنبه معلوم میشه نتیجه اش انشالله خدا نی نی سالم بهت بد ...

انشالله که بارداری وسالم میادبغلت...انشالله عزیزم

توهم بلندشو تنبل خان منم بلند میشم 😫😫😫😫😫😫

من ک کاری ندارم نهارمم خوردم کارامم جمع وجوری بود انجام دادم دیگ تا شوهرم بیاد کاری ندارم

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  
اگه امکانش هست بگو همه انجام بدن انشاءالله حاجت بگیرن

حتمن عزیز..سنبل الطیب و تخم شنبلیله از عطاری بگیرید و از روز اول پریودی تا سه روز صبح ناشتا نیم ساعت قبل صبحانه بگیرید یه مقدار از هردورو باهم بجوشونید و بزارید یکم ولرم شه رو به قبله وایستا و بسم الله بگو بخور انشاءالله که جواب میگیرید زن داییم بعد۱۱سال حامله نشد اینو که خورد پریسال یکی اورد این هفته بچه سومش بدنیا میاد ابجیمم بعد ۵سال خورد ماشاءالله تو سه سال ۳تا بچه اورد

بزار ۲ماه دیگه نی نیت بیاد انقددددر اذیت کنه که حسرت این روزارو بخوری

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته  
من ک کاری ندارم نهارمم خوردم کارامم جمع وجوری بود انجام دادم دیگ تا شوهرم بیاد کاری ندارم

دقیقا منم کاری ندارم تا ساعت شش بعد از شهر ولی این بی خالی پدر ادمو درمیاره منم ناهارمو خوردم