2777
2789
عنوان

کادوی ولنتاین😍

175 بازدید | 17 پست

سلام دوستان

برا نامزدتون قراره چی بگیرین ولنتاین؟

من نامزدم همه چی داره الان موندم چی بخرم براش

به نظرتون چی بخرم؟؟

نشسته ام به در نگاه میکنم👀دریچه عربده میکشد🗣    

همانا ما بهر تماشای جهان آمده ایم😅

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برا شوهرم ِِ....اسباب بازی

هرچه بیشتر به میزان عشقمان اضافه کنیم شانس بیشتری برای رهایی از دام سایه خواهیم داشت. بچه هایمان را دوست بداریم اما این کافی نیست. باید یاد بگیریم بچه های دیگران را در آن‌سوی دنیا نیز دوست داشته باشیم.آوین❤️آرشین❤️آروشا❤️
همانا ما بهر تماشای جهان آمده ایم😅

تو ک قدت اینه وزنت ک خوبه من قدم 170 میخام 70 بشم الان 55 هستم البته من استخونام خیلی توپره و خیلی لاغرم هر وقت میرم رو ترازو کسی باورش نمیشه من وزنم 55 باشه مم فوقش 45 باشی😆😆

خوشا رهایی                                                           خوشا اگر نه رها زیستن                                           مردن ب رهایی❣
براش شالگردن بافتم میخام با یه شاخه گل بهش بدم خجالت میکشم

کادوت اتفاقا خیلی خوبه هیچوقت مادی بودن کادو رو در نظر نگیر چون خودتم بافتیش ارزشش خیلیم بالاعه 

خوشا رهایی                                                           خوشا اگر نه رها زیستن                                           مردن ب رهایی❣