2777
2789
عنوان

کرم پودر

143 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها من یک سال پیش گرم پودر خریدم ولی استفاده نکردم جاشم خنک بوده حالا بعد از ی سال اومدم استفاده کنم میببینم خراب شده بنظرتون ببرم بگم عوض میکنه اخه سه تا بود یکیش تموم شد اخراشه اونم خراب شده ولی انقضاش واسه سال دیگس و اینکه این دوتا رو خرابه چکنم باشون

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

جدی😭😭😭😭😭خیر سرش اشنامونه ها

اخه عزیزم بعد از یک سال؟😐

بریز دور از پوستت مگه مهمتره؟ برو یه چیز خوب و سبک بگیر

من مشکلات را حل نمی کنم , من افکارم را درست می کنم ، سپس مشکلات خودشان حل می شوند. (لوییز هی)
اخه عزیزم بعد از یک سال؟😐 بریز دور از پوستت مگه مهمتره؟ برو یه چیز خوب و سبک بگیر

اخه از دست خودم حرصم میگیره شوهرم چیزی نگه هم خودم از خودم حرصم میگیره ک اینقد حروم کاری کردم😣

اخه از دست خودم حرصم میگیره شوهرم چیزی نگه هم خودم از خودم حرصم میگیره ک اینقد حروم کاری کردم😣

عیبی نداره فدای سرت بالاخره از این اشتباهات پیش میاد

من مشکلات را حل نمی کنم , من افکارم را درست می کنم ، سپس مشکلات خودشان حل می شوند. (لوییز هی)
عیبی نداره فدای سرت بالاخره از این اشتباهات پیش میاد

جدی😀

اخه میدونی سالن زدم حامله شدم دیگه نتونستم کار کنم برم ببینم چقد رنگ خراب شده سکته رو زدم

بماند ک چقد کرم دیگه دارم برای شادی روحم صلوات

😐حتما عوض میکنه برو😂

بعد یکسال با خودت چی فکر کردی واقعا😆😆😆

اون کرم تاریخش گذشته چ ربطی به جای خنکش داره😂

کرم مارک بورژوا و اورال خوبه

افتخار میکنم لر هستم😀😀😀😀😀😀

خودتو کوچیک نکن

دیگه هم از اشناتون خرید نکن

از جای معتبر بخر که نره تو پاچت

بهترین مارک کرم پودر هم ایرانی اینلی-مای بلک دایموند-کالیستا

خارجی

پوپا-بورژوییس ایر مت-بورژوییس هلسی مکث

خدایاشکرت/ ممنون میشم با لایک هاتون و فالو کردن پیجم من رو حمایت کنین pendo.official