2777
2789
عنوان

ازچی میترسین

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 38 پست

از رانندگی میترسیدم که آقایییم انقدر بهم اعتماد به نفس داد و منو برد واسه تمرین که الان حرفه ای شدم 😍😍🤗🤗

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

از گربه  اصلا دلم نميخواد كارى هم كنم 😬😬😬😬

اای گفتی منم همینطور شوهرخواهرم همیشه میگه من یروز گربه میکنم توگونی ومیام تواتاقت میندازمش بجونت درتوقفل میکنم میرم😂تاباترست روبروبشی😂😡😥

عاشق همسرمم،مامان دوتا گل پسر، اگه تنبلی تخمدان داری و میخوای بچه دار بشی تاپیک اخرم رو بخون، اگر برات مفید بود بگو بهم ❤️

من از سگ می‌ترسم 8 سالم بود که یک سگ هار پشت پامو گاز گرفت یادم میوفته فقط از ترس میلرزم الآنم که 26ساله میشم تا 6ماه دیگه , یک سگ پارس می‌کنه همین مونده خودمو خیس کنم

من فوبیا ملخ دارم یه ملخ نزدیکم بشه سکته میزنم 😂😂

منم از ملخ خیلی میترسم...ولی دخترم خیلی ب ملخ عشق میورزه میگیره دستش عاشقشونه😩

هرچه بیشتر به میزان عشقمان اضافه کنیم شانس بیشتری برای رهایی از دام سایه خواهیم داشت. بچه هایمان را دوست بداریم اما این کافی نیست. باید یاد بگیریم بچه های دیگران را در آن‌سوی دنیا نیز دوست داشته باشیم.آوین❤️آرشین❤️آروشا❤️
از رانندگی میترسیدم که آقایییم انقدر بهم اعتماد به نفس داد و منو برد واسه تمرین که الان حرفه ای شدم ...

چقدرخووب من شوهرم انقدبهم میگه من حرفشوگوش نمیدم😢

عاشق همسرمم،مامان دوتا گل پسر، اگه تنبلی تخمدان داری و میخوای بچه دار بشی تاپیک اخرم رو بخون، اگر برات مفید بود بگو بهم ❤️

من برام خواستگار اومده حالامنتظره جوابن و قراره فردا دوباره بیان هروقت زنگ میزنه پیام میده یامیخان بیان دستام قلبم همه جام به لرزه  میفته این طبیعه؟ خیلی اعصابم خورده ببخشیدا آب توبدنم نموده اسهال شدم توروخداراحل پیدا کردی به منم بگو

من از سگ می‌ترسم 8 سالم بود که یک سگ هار پشت پامو گاز گرفت یادم میوفته فقط از ترس میلرزم الآنم که 26 ...

حق داری واقعا😧

من از سگ می‌ترسم 8 سالم بود که یک سگ هار پشت پامو گاز گرفت یادم میوفته فقط از ترس میلرزم الآنم که 26 ...

من برعکس از سگ میترسیدم و متنفر بودم 6سالگی ی سگ بزرگ کمرمو گاز گرفت ازون ب بعد عاشق سگا شدم و ازشون نگهداری کردم

هرچه بیشتر به میزان عشقمان اضافه کنیم شانس بیشتری برای رهایی از دام سایه خواهیم داشت. بچه هایمان را دوست بداریم اما این کافی نیست. باید یاد بگیریم بچه های دیگران را در آن‌سوی دنیا نیز دوست داشته باشیم.آوین❤️آرشین❤️آروشا❤️
من برام خواستگار اومده حالامنتظره جوابن و قراره فردا دوباره بیان هروقت زنگ میزنه پیام میده یامیخان ب ...

خب چراعزیزم،معمولااینجورمواقع حال ادم خوبه که😂چندسالته؟

من از سوسك ميترسم هنوز خوب نشدم طوري كه ببينم انقدر جيغ ميكشم كه قلبم درد ميگيره

كسايي كه زبان الماني بلدن يا شروع كردن به ياد گرفتن بيان تو تاپيكم رفع اشكال كنيم و با هم بخونيم 😊

من از تاریکی خیلی میترسم..

شوهرم از خرگوش مث چی میترسه دلیلشم نمیگه میگه خاطره بد دارم😐

از تنهایی حموم رفتن و تنها خونه موندنم خیلی میترسه وقتی خونه تنهاس جنی میشه ی بار نزدیک بود خونرو اتیش بزنه معمولا با دوستاش میره حموم هی میگم زشته ولی چ میشه کرد😑