من از سگ میترسم 8 سالم بود که یک سگ هار پشت پامو گاز گرفت یادم میوفته فقط از ترس میلرزم الآنم که 26ساله میشم تا 6ماه دیگه , یک سگ پارس میکنه همین مونده خودمو خیس کنم
منم از ملخ خیلی میترسم...ولی دخترم خیلی ب ملخ عشق میورزه میگیره دستش عاشقشونه😩
هرچه بیشتر به میزان عشقمان اضافه کنیم شانس بیشتری برای رهایی از دام سایه خواهیم داشت. بچه هایمان را دوست بداریم اما این کافی نیست. باید یاد بگیریم بچه های دیگران را در آنسوی دنیا نیز دوست داشته باشیم.آوین❤️آرشین❤️آروشا❤️
من برام خواستگار اومده حالامنتظره جوابن و قراره فردا دوباره بیان هروقت زنگ میزنه پیام میده یامیخان بیان دستام قلبم همه جام به لرزه میفته این طبیعه؟ خیلی اعصابم خورده ببخشیدا آب توبدنم نموده اسهال شدم توروخداراحل پیدا کردی به منم بگو
من از سگ میترسم 8 سالم بود که یک سگ هار پشت پامو گاز گرفت یادم میوفته فقط از ترس میلرزم الآنم که 26 ...
من برعکس از سگ میترسیدم و متنفر بودم 6سالگی ی سگ بزرگ کمرمو گاز گرفت ازون ب بعد عاشق سگا شدم و ازشون نگهداری کردم
هرچه بیشتر به میزان عشقمان اضافه کنیم شانس بیشتری برای رهایی از دام سایه خواهیم داشت. بچه هایمان را دوست بداریم اما این کافی نیست. باید یاد بگیریم بچه های دیگران را در آنسوی دنیا نیز دوست داشته باشیم.آوین❤️آرشین❤️آروشا❤️
شوهرم از خرگوش مث چی میترسه دلیلشم نمیگه میگه خاطره بد دارم😐
از تنهایی حموم رفتن و تنها خونه موندنم خیلی میترسه وقتی خونه تنهاس جنی میشه ی بار نزدیک بود خونرو اتیش بزنه معمولا با دوستاش میره حموم هی میگم زشته ولی چ میشه کرد😑