2777
2789
عنوان

امشب ...

| مشاهده متن کامل بحث + 846 بازدید | 56 پست
ماشالا ماشالا چه کدبانو

تازه یک ژاکت هم واسش بافتن امروز تازه بافتش تموم شده می‌خوام بهش بدم ، شوهرم همیشه میگه تو هر هفته یک سورپرایز و تنوع ایجاد میکنی و همین باعث شده از اول هفته تا چهارشنبه فقط انتظار آخرهفته رو میکشم

ومن که دو تا فیلم به وقت خماری و سد معبر را دانلود کردم واسه امشب  و بعدش خندوانه ادا بازی را ن ...

واااای خوشبحال شوهرت

ای بر پدرت دنیا...آهسته چه ها کردی...دل من هر چه غلط بود فراوان کردی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ومن که دو تا فیلم به وقت خماری و سد معبر را دانلود کردم واسه امشب  و بعدش خندوانه ادا بازی را ن ...

شام نمیتونم چیز انچنانی درست کنم چون ساعت ۶:۳۰ اینا میرسم خونه 

تخمه داریم

پفیلا خودم درست میکنم 

خندوانه که ok

۹:۳۰ تا ۱۱ شبمون خالیه 🤔

۱۱ تا حدود ۱ اینا که خندوانه 

۱ به بعد اگه خواب نبود یا پرستارش میشم یا باهم پرواز میکنیم 😂

رقص که عمرا برقصه تازه منم برقصم یا همینجوری زل میزنه بهم یا اصلا بیهوش میشه 😅

ولش کنی دراز میکشه روی کاناپه فقط زُل میزنه به تلویزیون  

شما نون شیرمال میپزی منم کیک درست کنم اگه تونستم 

۹:۳۰ تا ۱۱ خالیه هنوزم 🤔🤔🤔🤔🤔 میخوام فیلم نباشه یه کاری باشه که باهم باشیم 

تازه یک ژاکت هم واسش بافتن امروز تازه بافتش تموم شده می‌خوام بهش بدم ، شوهرم همیشه میگه تو هر هفته ی ...

افرین بهت 

کاش منم بلد بودم یه حرکتی بزنم که سورپرایز بشه 😔

شام نمیتونم چیز انچنانی درست کنم چون ساعت ۶:۳۰ اینا میرسم خونه  تخمه داریم پفیلا خودم درست می ...

اون تایمو لباس زن عنبکوتی بپوش

تایم بعدترو پرواز کن

ای بر پدرت دنیا...آهسته چه ها کردی...دل من هر چه غلط بود فراوان کردی...
شام نمیتونم چیز انچنانی درست کنم چون ساعت ۶:۳۰ اینا میرسم خونه  تخمه داریم پفیلا خودم درست می ...

خب برید بیرون اگه خریدی دارید هم خریدهارو انجام میدید هم وقتتون میگذره البته اگه خسته نیست 

کیک هم شکر هم روغن بیشتری میخواد مواظب باش چربی و قندخون باشید

ایده هاتون خیلی خوب بود . ولی واقعا با ماساژ کاملش کنید در حد پاساژ برای خانوما تاثیر گذاره . لازم نیست چیزی بلد باشی شما چند مدل انجام بده خودش میگه ایطور اینطور ... بیشتر انجام بده . روغن هم نزدی نزن شاید دوست نداره چرب چیلی شه . البته مردا باهم فرق دادن امیدوارم خیلی دوست داشته باشه ‌. مثلا شوهر من با رقص و ... سوپرایز نمیشه

ایده هاتون خیلی خوب بود . ولی واقعا با ماساژ کاملش کنید در حد پاساژ برای خانوما تاثیر گذاره . لازم ن ...

دیشب میگفت بیا ماساژم بده 

یه بار روغن زیتون زدم منم ماساژ دادم الکی و چرت و پرت ولی حس میکردم دردش میاد منم ماشالله هم خودم سنگینم هم دستام 

امشب برنامه ماساژم میذارم 😉

افرین بهت  کاش منم بلد بودم یه حرکتی بزنم که سورپرایز بشه 😔

من کل هفته فقط به فکر سورپرایز شوهرم هستم خداییش طوری شده آخرهفته ای اگه بخواد مهمون برامون بیاد فورا میگه چرا نمیزارن راحت باشیم فقط دوستدارم آخرهفته ها دوتامون باشیم و هیچکی نباشه

تخته نرد بازی کنید...حرف بزنید باهم راجع به مسائل مختلف..برید حموم باهم😉😁

تخته نرد اون بلده من بلد نیستم 

حموم که از خداشه ولی نه حسش نیست 😁 حالا شایدم شد 

مرسی از ایده ت 

بنظرم الان برو ژله درست کن شامم ته چین مرغ یا الویه یا کباب تابه ای 

درست کن به خودتم برس ارایش کن ولباس شیک بپوش همین که بیاد تو روببینه وبا ناز وعشوه سلام بدی کار حله😁😁

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲