zs_mkh مدیر استارتر عضویت: 1397/10/19 تعداد پست: 552 عنوان زنگ بزنم؟؟ 108 بازدید | 8 پست سلام دوستانبا خونوادم دعوام شده سر نامزدم خالی کردم از دیشب باهاش قهرم به نظرتون زنگ بزنم واسه معذرت خواهی؟؟؟از دیشب هر چی زنگ زده و اس داده جوابشو ندادم نشسته ام به در نگاه میکنم👀دریچه عربده میکشد🗣 1397/10/20 | 11:11 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sokot91 عضویت: 1396/06/08 تعداد پست: 2672 آره زنگ بزن حتما چون اون بی تقصیر بوده و ادب حکم میکنه عذرخواهی کنی.اگه بتونی بایه هدیه از دلش بیرون بیاری و مستقیم هم نگی بهتره از امشب همه انرژی های مثبت به سمت من و زندگیم روانه میشوند.خوشبختی و آرامش به سوی من میان😄😁
دختر_چشم_آبى عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 10740 با خانوادت دعوات شد بعد با نامزدت قهر كردي؟؟😐😐 I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍
mozhan97 عضویت: 1397/02/03 تعداد پست: 395 عیبی نداره عزیزم بالاخره باید عصبانیتتو سر یکی خالی کنی دیگه زنگ زد جوابشو بده ولی عذر خواهی نکن
شمشیرصلح عضویت: 1397/09/30 تعداد پست: 2540 باید معذرت خواهی کنیعصبانیتو سر ی نفر دیگه خالی کردن خیلی بده توجه کنید...اگر میتونید برای شفای یه پسربچه 15 ساله صرعی هفت تا حمد بخونید باشد که خدا به دل پاک شما عزیزان نگاه کنه و دعاتون مستجاب بشه خیلی ممنون
zs_mkh مدیر استارتر عضویت: 1397/10/19 تعداد پست: 552 با خانوادت دعوات شد بعد با نامزدت قهر كردي؟؟😐😐 بیچاره هیچ تقصیری نداره هروخ دلم از چیزی پر میشه سر اون خالی میکنم هیچ وخ چیزی نمیگف اما الان قهر کرده البته حقم داره خودم میدونم اشتبا کردم ولی نمیدونم غرورمو چیکار کنم بزنگم نشسته ام به در نگاه میکنم👀دریچه عربده میکشد🗣
دختر_چشم_آبى عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 10740 بیچاره هیچ تقصیری نداره هروخ دلم از چیزی پر میشه سر اون خالی میکنم هیچ وخ چیزی نمیگف اما الان قهر کر ... همين الان زنگ بزن از دلش دربيار مقصر خودتي پس بايد پيش قدم بشي I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍