2777
2789

🙄🙄

عجیب نیست! 

تو این سایت همه تشنه ی عکس کاربران! 

حتی از وقیح هم نمیگذرن هر جا ببیننش بهش التماس میکنن هر چی داری بزار ببینیم تازه دوستاشونم تند تند تگ میکنن. 

چه خبرتووووووونههههههههه چه خَبَرتونههههههههههههه

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🙄🙄 عجیب نیست!  تو این سایت همه تشنه ی عکس کاربران!  حتی از وقیح هم نمیگذرن هر جا ببین ...

شما مشگلی داری عزیزم خوب خودت چرا اومدی تو تایپک نیا

میشه یه صلوات برا نی نیم بفرستی سالم بیاد بغلم  خدایا نی نیمو سالم بزارش بغلم 
اول@میزنی بعدبدون این که فاصله بزاری اسمش مینویسی بعدم ارسال نظر

مرسی گلم

میشه یه صلوات برا نی نیم بفرستی سالم بیاد بغلم  خدایا نی نیمو سالم بزارش بغلم 
شما مشگلی داری عزیزم خوب خودت چرا اومدی تو تایپک نیا

اومدم نظر دادم رفتم.‌ولی تو ریپلای کردی به رسم ادب دوباره برگشتم. ولی عزیزم علاقه ای هم ندارم ایگوانارو که هزاربار دیدم خواسته و ناخواسته تو هر تاپیکی باشه تهش به عکسش کشیده میشه.

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
اومدم نظر دادم رفتم.‌ولی تو ریپلای کردی به رسم ادب دوباره برگشتم. ولی عزیزم علاقه ای هم ندارم ایگوان ...

🤕😑😵من معذرت میخوام مانترا جان عکسم اذیتت کرد اگ تو تاپیکا 

فک نمیکردم عکسام کسی رو ناراحت کنه...

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME
اومدم نظر دادم رفتم.‌ولی تو ریپلای کردی به رسم ادب دوباره برگشتم. ولی عزیزم علاقه ای هم ندارم ایگوان ...

البته من ب رسم ادب هرکاربری ازم درخواست کنه عکسمو براش میذارم نه این ک تو هرتاپیکی باشم ب عکسم کشیده بشه...

ی مقدار متفاوته اینا باهم فک نمیکنم مشکلی هم داشته باشه البته چون سایت عمومیه و همه ب ی اندازه میتونن ازش استفاده کنن 

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME