2777
2789
عنوان

ویس های قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 3390 بازدید | 105 پست
شما کانال آموزش جذب امیرشریفی رو گوش دادی.. ؟؟

نه والا عزیزم ....استارتر من چند سال قبل بدون اینکه چیزی از این قانون بدونم یه جذب عالی داشتم که زندگیمو تغییر داد 

من عاشق نی نی ام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه والا عزیزم ....استارتر من چند سال قبل بدون اینکه چیزی از این قانون بدونم یه جذب عالی داشتم که زند ...

پس شما برو کانال آموزش جذب رو توی تل سرچ کن.از اول شروع کن تمام ویس هارو گوش بده.توی تاپیکام ویس های قانون جذب هست اونا رو همه رو گلچین کردم اونارو هم میتونی گوش کنی بعد که قصیه اومد دستت بعد تصمیم بگیر که میخوای بخری یا نه.. زود تصمیم نگیر.. عباس منش هم میخواد یه دوره جدید بذاره..حالا فعلا شما همون ویس هارو گوش کن بعد راحتتر میتونی درباره خرید دوره از چه استادی تصمیم بگیری..

لبخند بزن..اینطوری قشنگتر نیستی؟؟

از سر شب چند بار خواستم تاپیک بزنم در مورد توکل!!  الان عضو کانالت شدم، خوشحالم که ویس در این موردم هست!!

مرسی دوستم 😘😚😚امیدوارم با گوش دادن بهشون حالم خوب شه💓

من به دستای خدا خیره شدم....... معجزه کرد!!
از سر شب چند بار خواستم تاپیک بزنم در مورد توکل!!  الان عضو کانالت شدم، خوشحالم که ویس در این م ...

ویس توکل... ویس کنترل ذهن..ویس فقط الله رو گوش بده..کلا تمام ویس ها عالین ..عالی

اینکه از سر شب تا الان حالت بده و این تایم اومدی و تامیک منو دیدی و وارد شدی و ویس توکل سر راهت قرار گرفت این یه نشونه س برات..یه جذب عالی..بی دلیل سر راهت قرار نگرفته..پس کلمه به کلمه ش رو باید قورت بدی و عمل کنی

لبخند بزن..اینطوری قشنگتر نیستی؟؟
ویس توکل... ویس کنترل ذهن..ویس فقط الله رو گوش بده..کلا تمام ویس ها عالین ..عالی اینکه از سر شب تا ...

حتمااا گوش میدم!!

منم به عنوان یه نشونه بهش نگاه میکنم و به فال نیک میگیرمش!!

انشالله که خیره، مرسی ازت🌹

من به دستای خدا خیره شدم....... معجزه کرد!!