2777
2789
عنوان

ویس های قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 3390 بازدید | 105 پست
۲۸روز سپاسگذاری رو میگید؟

من متاسفانه تاحالا ی دوره روکامل نگرفتم هی وسطش نمینویسم دیگه.ولی شکرگزاری واینا روزبونی هرروززززز دارم. اره گمان کنم 28روزهست.الانم که سرم خلوته تل ندارم دوره روشرکت کنم

من قانون جذب رو با شریفی یاد گرفتم اما با حرفای عباس منش همه چی برام جا افتاد.. ازت ممنونم بخاطر معر ...

شریفیم خوبه ولی چون دوره هاش نمدونم توکانال خاصی هس یا حضوری یاهزینه ای 

من نفهمیدم بایدچکارکرد. ولی با دکترمجیدی که اموزش میزاشت فهمیدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جذب بهمن ماه من ب لطف خدای متعال

خدایاشکرت که هر روز سه اتفاق عالی برام میفته😍😍خدایاشکرت که لیزر کردم😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت دندونامو خوشگل کردم😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت ک ب لطف خودت سه جفت کفش گرون باسه جفت کیف ستش که مارک و گرون هستن خریدم😍😍خدایاشکرت که میکرونید لینگ انجام دادم😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت یک شغل عالی که عاشقشم پیدا کردم با درآمد عالی😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت ماشین خریدم و گواهینامه گرفتم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت خونه خریدم عااالی😍😍
جذب بهمن ماه من ب لطف خدای متعال

سلام گندمی😍😍 بسیار عالییی.. جذب کوچیک و بزرکش حال ادمو خیلی خوب میکنهه.. تا یه مدت آدم شارژه تاااا جذب بعدی که انشااا به زودی زود اتفاق میافته😊

لبخند بزن..اینطوری قشنگتر نیستی؟؟
سلام گندمی😍😍 بسیار عالییی.. جذب کوچیک و بزرکش حال ادمو خیلی خوب میکنهه.. تا یه مدت آدم شارژه تاااا ...

انشالا عزیز من😍😍😍

ابجی من شغل خوب میخام

اما باورم اینه که من دیپلم دارم و مدرک خوب ندارم ک کار عالی با درامد عالی داشته باشم

نظرت چ جمله تاکیدی جایگزینش کنم

خدایاشکرت که هر روز سه اتفاق عالی برام میفته😍😍خدایاشکرت که لیزر کردم😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت دندونامو خوشگل کردم😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت ک ب لطف خودت سه جفت کفش گرون باسه جفت کیف ستش که مارک و گرون هستن خریدم😍😍خدایاشکرت که میکرونید لینگ انجام دادم😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت یک شغل عالی که عاشقشم پیدا کردم با درآمد عالی😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت ماشین خریدم و گواهینامه گرفتم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت خونه خریدم عااالی😍😍
انشالا عزیز من😍😍😍 ابجی من شغل خوب میخام اما باورم اینه که من دیپلم دارم و مدرک خوب ندارم ...

ببین گندمی امیرشریفی میگه من با دیپلم به جایگاهی رسیدم و شغلی بهم دادن که برای مدرک لیسانس و فوق بوده..شغل مورد نظرتو با خصوصیات و درآمد توی برگه بنویس و هر روز مرور کن و باور داشته باش خدا براش هیچ کاری نداره که کاری کنه تو به اون شغل برسی و سپاسگذاری کن بخاطر شغل الانی که داری.و شاد باش و ذوق واقعی کن انگار که به زودی زودی بدستش میاری. فقط راه تعیین نکن بسپر دست خدا

ببین گندمی امیرشریفی میگه من با دیپلم به جایگاهی رسیدم و شغلی بهم دادن که برای مدرک لیسانس و فوق بود ...

من باورم اینه هرچی میخام خدا بهم میوه ولی دلیل اصلیم اینع نمیدونم چ شغلی میخام اخه

ببین گندمی امیرشریفی میگه من با دیپلم به جایگاهی رسیدم و شغلی بهم دادن که برای مدرک لیسانس و فوق بود ...

استارتر من خواستم تو دوره استاد چرختاب شرکت کنم حالا نمیدونم دوره ایشون رو برم یا آقای شریفی ؟ 

من عاشق نی نی ام
استارتر من خواستم تو دوره استاد چرختاب شرکت کنم حالا نمیدونم دوره ایشون رو برم یا آقای شریفی ؟  

عزیزجان من چرخ تاب رو نمیشناسم..اما من با کانال امیرشریفی قانون رو یاد گرفتم و با ویس های عباس منش همه چیز برام جا افتاد.دوره هم نخریدم.. شمام از ویس های رایگان شروع کن.یاد بگیر یه چیزایی..بعدش دوره رو بخر اگر خواستی

استارتر میشه منم راهنمایی کنی ...دوس دارم یه دوره برم نمیدونم آقای شریفی رو برم یا چرختاب ؟ 

من عاشق نی نی ام
استارتر میشه منم راهنمایی کنی ...دوس دارم یه دوره برم نمیدونم آقای شریفی رو برم یا چرختاب ؟ 

شما کانال آموزش جذب امیرشریفی رو گوش دادی.. ؟؟