2777
2789

گلم‌تا ۶ ماه اصلا بچه خوب خوب نمیبینه الان که اصلا نمیبینه تار و سیاه سفید نگران‌نباش

نی نی من که کلا همش زل میزنه تو چشمام  ۲ ماهش داره میشه چند روز دیگه نگاه میکنن قشنگ ولی خوب خوب نمیبیننن

و اینکه اصلا نذار تلوزیونو نگاه کنه واسه چشمام خیلی خیلی بده

تیکر تولد ۱ سالگی عمرم👪👼
نه عزیزم.مشکلی نداره..بچه من الان سه ماهشه..موقع شیر خوردن خیره میشه تو چشمام..یا وقتی باهاش حرف میز ...

ای جونم این حس وبادنیاعوض نمیکنم کاش این حس زودتربرای منم اتفاق بیفته ای خداعاشق این اتفاقم که شیربخوره نگام کنه نگاه میکنه الان ولی کم درحدیکی دوثانیه دوست دارم بیشترنگام کنه وباهاش صحبت کنم بخنده الان همینجوری میخنده یه وقتایی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم‌تا ۶ ماه اصلا بچه خوب خوب نمیبینه الان که اصلا نمیبینه تار و سیاه سفید نگران‌نباش نی نی من که ک ...

خداکنه مشکلی نباشه ای خداخودت کمک کن عشقم نگاه کنه بهم

ای جونم این حس وبادنیاعوض نمیکنم کاش این حس زودتربرای منم اتفاق بیفته ای خداعاشق این اتفاقم که شیربخ ...

چشم رو هم بذاری بزرگ میشه ماشالله..الان پسر من برا باباش با صدا بلند قهقهه میزنه..

منم نی نیم ۵ ماهشه یادم سن نی نی شما بود همش نگران بودم چرا بچم نگاه دقیق نداره ولی از ۲ ماه و نیم به بعد خوب میشه نترس بعدم موقع شیر خوردن نگات میکنه با لباست بازی میکنه دختره من که گردنبند و یقه منو میگیره میکشه بعدم وقتی سیر میشه یه للخند خوشگل تحویلت میده نگران نباش

منم نی نیم ۵ ماهشه یادم سن نی نی شما بود همش نگران بودم چرا بچم نگاه دقیق نداره ولی از ۲ ماه و نیم ب ...

جدی پس نگرانیم بیخوده ممنون که راهنماییم کردین بااستفاده ازتجربیاتتون آخه بچه اول که آدم حالیش نیس همش میترسه . توکل به خودش کردم دیگه خودش مواظبش باشه 

جدی پس نگرانیم بیخوده ممنون که راهنماییم کردین بااستفاده ازتجربیاتتون آخه بچه اول که آدم حالیش نیس ه ...

اره عزیزم میفهمم چی میگی منم تجربه اولمو هزار تا سوال خل شدم با این رفتارم هروز یه ایراد رو بچم میزارم