2777
2789
عنوان

حالم خرابه

215 بازدید | 19 پست

۵سال ازدواج کردم ولی هنوز بچه دارنشدم واسه همین با شوهرم مشکل دارم.

واسه حاجتم ک بچه دارشم واسم صلوات بفرست لطفاً ک لطف خدا شامل حالم بشه ۵سال منتظرم🙇🙇

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرم و خونوادش میگن تو نازایی ک نمیتونی باردارشی طوری شده که احساس میکنم افسردگی گرفتم

واسه حاجتم ک بچه دارشم واسم صلوات بفرست لطفاً ک لطف خدا شامل حالم بشه ۵سال منتظرم🙇🙇

الهی...

ان شالله ک هرچه زودتر خدانصیبتون کنه

یکی از اقوام ما بعد هفت سال خدا بهش بچه داد تو بدترین شرایطی ک قرار بود شوهرش روش هوو بیاره باورت میشه

ب بزرگی و مهربونی خدا ایمان داشته باش

ومن درمیان تمام نداشته هایم خدا❤رادارم🌻

باید سعی کنید زندگیتون و عوض کنید .. خودتون و مشغول کلاس سرگرمی کنید،،،منم13سال ازدواج کردم مشکل هم از منه ولی سعی کردم تو روابط همسر راضی باشه ،،اگر چه همیشه دلم براش میسوزه ولی فعلا که باهام کنار اومده و داریم مثل اول زندگیمون باهم میسازیم ،،،توکل بر خدا  خودش بهترینها رو نسیب کنه ان شاءالله

هر انچه در جستجوی آنی ،آنی😊

عزیزم چراضایع بازی درمیارین که همه بفهمن من هفت ساله ازدواج ردم خودمون بچه نخواستیم چون سنمون پایین بد وبچه نیاوردییم تا الان بچم هفت ماهشه شماهم میگفتین مابچه نمیخواییم حرف تودهن مردم نزارین 

خدالعنشون کنه کساییرو که عیب ادمو بروی ادم میارن دل ادم خورد میشه دهتا صلوات واست میفرستم تا هرچه زودتر نی نیت بیاد بغلت غصه نخور عزیزم انقد مردم بعد بیست سال بچه اوردن پنجسال که چیزی نیست ناراحت نباش خدابزرگه بزرگتراز اونی که فکرشوکنی