2777
2789
😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

دلداده توام، رویای هر شبی، عاشق نمی‌شدم، عاشق شدم ببین،رفتی از کنارم اما، رفتنت پر از معما، راحت از این دل مرو که جانم میرود. رضا بهرام، از عشق بگوووو سرچ کن خیلی قشنگه

ایرانیامیگن.،ازدل برود هر آنکه از دیده برفت... امافرانسوی ها میگن.،به قلب ما نزدیک است آن که از چشمهای ما دور است...... فرانسوی میخوامت❤️

دیوانه مرا به دست کی سپردی، دیوانه رفتی مرا با خود نبردی، رضا بهرام دیوانه

ایرانیامیگن.،ازدل برود هر آنکه از دیده برفت... امافرانسوی ها میگن.،به قلب ما نزدیک است آن که از چشمهای ما دور است...... فرانسوی میخوامت❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزدلم قربونت برم الهی چرا انقدر غصه میخوری مگه دنیا به آخر رسیده. 

مرسي عزيزدلم از مهربونيت❤️❤️❤️

خيلي حس بديه عزيزم به خدا اينكه به خودم بفهمونم ديگه دوستم نداره ديوونم ميكنه دنيام و به آخر ميرسونه نميدونم چرا انقدر سنگدله

شک ندارم که اعتماد بنفس نداری وهمش انرژی منفی ارسال میکنی براش 

بعضی از آقایون از خانم هایی که قوی نیستند زود زده میشن خانمهایی که غرور ندارن سعی کن تو رویاهات یکی بهتر از اون تصور کنی برای خودت یکی که لحظه به لحظه بهش فکر کنی و در کنارته انرژی مثبت ارسال کن براش بخدا  تو هر احساسی داشته باشی اون حس میکنه

افتاده ام از چشم تو وای اگر پای عشقی دگر در میان است

کوهم ولی درمانده ام بی تو در سینه من چو آتشفشان است

نگاهم کن بی تو بی برگو بارم تو را من به دست خدا میسپارم

شهزاده بی عشق برده ای دیگر از یادم

همچو افسانه ای آخر میرسی تو به دادم

شهزاده بی عشق چشم به راه تو میمانم

درد دوری نشست آخر بی تو بر استخوانم😔😔😔😔

این روزا فقط اینوگوش میدم...وای اگر پای عشقی دگر درمیان است

بعضی از آقایون از خانم هایی که قوی نیستند زود زده میشن خانمهایی که غرور ندارن سعی کن تو رویاهات یکی ...

من تازه از عشقم جداشدم اما حس میکنم هنوز دوسم داره چجوزی انرژی مثبت براش بفرستم؟؟؟

لطفا جواب بدع

من تازه از عشقم جداشدم اما حس میکنم هنوز دوسم داره چجوزی انرژی مثبت براش بفرستم؟؟؟ لطفا جواب بدع

یه شخص همه چی تمام تو رویاهات برای خودت بساز باهاش زندگی کن خودت و دوست داشته باش  فکر کن یکی هست که مثل یه کوه پشتته و به هیچ کس نیاز نداری