tinar71 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/03 تعداد پست: 1797 عنوان کسی بوده.... 82 بازدید | 9 پست سلام بچه ها کسی بوده هیچ امیدی به خونه دار شدن نداشته ولی الان خونه دار شد؟؟؟ سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست 1397/10/19 | 20:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زهراجعفرزاده عضویت: 1397/04/11 تعداد پست: 263 من بودم عزیزم از هیچ خونه خریدیمبه خدا توکل کنبعد از تمام نمازهای واجب و مستحب چهارده مرتبه یا جواد الائمه ادرکنی بگو سر یکسال خونه دار میشی من با ناامیدی شروع کردم اما بعد از پنج ماه خونه خریدیم خدایا شکرت
fateme_a عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 970 من داشتم ولی ن انقد زود ولی خداروشكر. البته خیلی زیر فشاریم😂
tinar71 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/03 تعداد پست: 1797 من بودم عزیزم از هیچ خونه خریدیم به خدا توکل کن بعد از تمام نمازهای واجب و مستحب چهارده مرتبه یا ج ... جدی؟؟آخه هیچ پس اندازی نداریم هیچ پشتوانه ایی نداریم چ جوری میشه خیلی نا امیدم😔😔😔😔 سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست
خوش_اندام۷۶ عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 842 وقتی اخر اخرش میخوایم بریم تو دومتر خاک بخوابیم اخه اینم حرص خوردن داره خواهرم؟افسردگی و ناراحتی داره؟خونه باشه یا نباشه مهم نیس مهم دله خوشه وزن شروع=۶۵.۸۰۰ هدفم رسیدن ب وزن ۵۸ من میتونمممممممممم
زهراجعفرزاده عضویت: 1397/04/11 تعداد پست: 263 جدی؟؟ آخه هیچ پس اندازی نداریم هیچ پشتوانه ایی نداریم چ جوری میشه خیلی نا امیدم😔😔😔😔 ما هم همین بودیمچه پشتوانه ای بالاتر از خداوند که مالک زمین و آسمان هاست یک خونه که چیزی نیست رحمت خدا بالاتر از این حرفاستید الله فوق ایدیهم خدایا شکرت
tinar71 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/03 تعداد پست: 1797 ما هم همین بودیم چه پشتوانه ای بالاتر از خداوند که مالک زمین و آسمان هاست یک خونه که چیزی نیست رحمت ... نمیدونم یعنی میشه😔😔😔😢😢😢 سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست
tinar71 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/03 تعداد پست: 1797 وقتی اخر اخرش میخوایم بریم تو دومتر خاک بخوابیم اخه اینم حرص خوردن داره خواهرم؟افسردگی و ناراحتی دار ... بله حرف شما درست ولی من حرص نخوردم بیشتر ناراحتم دلم میخاد خونه بخریم ولی نه پولی هست نه پس اندازی ..... سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست
خوش_اندام۷۶ عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 842 بله حرف شما درست ولی من حرص نخوردم بیشتر ناراحتم دلم میخاد خونه بخریم ولی نه پولی هست نه پس ا ... ارزش نداره ناراحتی گلم...ماهم خونه نداریم پولشم نیس حتی ناراحت نباش ایشالا ب اررزوها و خواسته هات برسی گلم وزن شروع=۶۵.۸۰۰ هدفم رسیدن ب وزن ۵۸ من میتونمممممممممم
زهراجعفرزاده عضویت: 1397/04/11 تعداد پست: 263 نمیدونم یعنی میشه😔😔😔😢😢😢 ببین همین حرف تو انرژی منفی استباید از ته ته قلبت باور داشته باشیاگر الان یک پدر فوق مایه دار داشتی و میگفت بهت خونه میده و بنامت میکنه تو مطمئن بودی خدا که از همه چیز بالاتره تقصیر ما بنده هاست که بهش اطمینان نداریم خدایا شکرت