2777
2789
ی دفعه ای؟؟؟

اون موقع واقعا مجبور بودم الان ک به گذشته فک میکنم یه ذره اراده اون موقع رو ندارم واقعا ، وقتی مجبور باشی هرکاری میکنی 

هرچند وقت شروع من تاکیدم رو مبحث روزانم بود نه ساعت مطالعه 

رفتنیم از جمعتون از این هوا از این دود و دم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا من نمیتونم باور کنم واقعا راس میگی ینی قبلش رتبت درچه حد بوده؟حتما پایه فوق العاده ای داشتی

اگه دوس دارین باور کنین ندارینم ک مشخصه ، رتبه هام خوب نبود چون درس نمیخوندم ولی دوران دبیرستان دانش آموز زرنگی بودم حتی المپیاد شیمیم یه مرحله رفتم بالا ولی دیگ به خاطر افسردگیم کلا از زندگی و درس دور شدم 

خب جرقش چطور خورد که یهو ب نتیجه رسیدی ک روزی 14ساعت باید بخونی

تا حالا مجبور شدی فک کنی اگه یه کاری و انجام ندی و اون کار تموم بشه و تو هیچ کاری نکرده باشی حس مردن بهت دست بده؟حالا دور از جون 

من اون موقع اونطور فک میکردم یه بارم اینجا با کاربری قبلیم کارنامه و کارت دانشجویی و همه چیو فرستادم ک واسم مشکل پیش اومد و اصن دوس نداشتم بااین کاربریم در مورد کنکور حرف بزنم 

و خلاصه اینکه فک میکنیم زمان کمیه وقتی انجامش بدی اونقدا هم کم نیس اگه یه ماه دیگ صب کنی دقیقا باز همین فکرو میکنی ولی تو یه زمان طولانی رو ازدس دادی

اگه دوس دارین باور کنین ندارینم ک مشخصه ، رتبه هام خوب نبود چون درس نمیخوندم ولی دوران دبیرستان دانش ...

ن عزیزم من باور دارم ک پزشکی میخونی فک کردم شاید پایت قوی بوده یا سمپادی بودی حتما

ن عزیزم من باور دارم ک پزشکی میخونی فک کردم شاید پایت قوی بوده یا سمپادی بودی حتما

من بهت حق میدم لازم نیس نگران باشب سمپادی نبودم ، نمونه بودم پایم ان چنانم قوی نبود و قط خواستم وقتی به گذشتم فک میکنم پشیمون نباشم واس همین کل توانمو گذاشتم  

من بهت حق میدم لازم نیس نگران باشب سمپادی نبودم ، نمونه بودم پایم ان چنانم قوی نبود و قط خواستم وقتی ...

منم می خوام ولی بیشتر از 9 ساعت نمیشه بخونن😕

می روم ... اما نمی پرسم ز خویش   ره کجا ...؟ منزل کجا...؟ مقصود چیست؟
چقد عالی حرفات واقعا

نظر لطفته اگه میخوای انجامش بده با توجه به شرایط و سطح خودت شروع کن و به حرف هیشکیم گوش نده فقط برو جلو اگرم بخوای فقط بهونه بیاری میبینی کل این زمان مونده هم گذشته و با یه کوله بار پشیمونی

خودمو باور ندارم فک می کنم هر کی ک رتبش بالا هوش زیادی داره تو یرخی مباحث ک نتونم تست بزنم مخصوصا فیزیک نا امید میشم هر چن اگه خیلی کار کنم میشه ولی می ترسم وقت نکنم اون یکی مباحثو بخونم

می روم ... اما نمی پرسم ز خویش   ره کجا ...؟ منزل کجا...؟ مقصود چیست؟